Incredibaby
Elliot 1 - 0 Mor

Luftballoner, sommertøj og webshops.

I en af de pakker jeg modtog i dag, lå der det fineste sengetøj fra Konges Sløjd – fyldt med små luftballoner. Sengetøjet er bestilt hos en af mine yndlings webshops Chickids. webshoppen har simpelthen de fedeste mærker, og man kan mærke at der bliver lagt et arbejde i, at håndplukke nogle få lækre og anderledes mærker i stedet for en kæmpe webshop med alle mærker. Det kan godt være lidt uoverskueligt synes jeg. Anyways – jeg kunne allerede bestille sengetøjet søndag. De fleste andre webshops havde ellers først åbnet for bestilling mandag – og lad mig sige det sådan: Sengetøjet bliver rippet væk med lynets hast!

konges sløjd

Sengetøj fra Konges Sløjd, heldragt fra lucky no. 7. Begge dele købt hos Chickids.dk

Jeg forstår nu godt begejstringen, for designet er simpelthen så lækkert! Minimalistisk design, perfekt til nordisk indretning. Begejstringen er ikke dalet efter at have haft det i hænderne. Det er i lækkert bomuld, og virker dejligt blødt efter at have vasket det. Elliot er naturligvis bedøvende ligeglad med sengetøj, men det fryder altså mit øje med fine og minimalistiske ting ind imellem alle babyfarverne. Der går sgu lidt farveladekaos i den af og til. Jeg er egentligt mest til sort, hvid, grå og brun, men jeg kan også godt se, at de små er søde i lidt farver af og til. Jeg bliver nok bedre til det engang.

Den anden pakke kom fra Dreamsforkids hvor jeg havde fået shoppet lidt str. 68 med procenter. E skal op i en str. 68 næste gang, og jeg måtte nok sande at jeg havde fokuseret liiiidt for meget på str. 56 og 62. Så jeg måtte jo lige igang med lidt webshopping – øv øv ;-) Jeg fandt fine ting fra Småfolk, Smallstuff og Katvig i udsalgskategorien, og der var masser af størrelser tilbage. Synes ellers ofte at udsalgsvarerne på webshops kun indeholder str. 86 og opefter. Og det kan jeg ikke bruge til en helt masse endnu. Varme anbefalinger til dreamsforkids i hvert fald – der er altid en kæmpe udsalgsafdeling!

shopping

Tøj fra dreamsforkids.dk, sengetøj og solhat fra chickids.dk

Jeg vil gerne lige understrege at der ikke er noget i dette indlæg der er sponsoreret – det er blot mine egne erfaringer og anbefalinger :-)

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elliot 1 - 0 Mor