Incredibaby
3 måneder som forældre: En status

At vågne op til et smil…

…er en af de ting, der gør det ekstra fedt at være forældre. Også selvom klokken ikke engang er 6.00, og krapylen er klar til at stå op og blive underholdt. Elliot er begyndt at pludre højlydt hver morgen – han har virkelig fundet ud af, at han kan gøre ting med sin stemme og lave forskellige toner. Det er så sjovt at lytte til!

Og så smiler han. Åh hvor han bare smiler om morgenen. Med det samme han vågner er han ét stort smil – som hurtigt forsvinder hvis man ikke lige er hurtig nok med maden ;-) Efter han har spist, ligger vi gerne og snakker i lang tid, indtil vi er klar til at trille ud af sengen og komme i gang med dagen :-)

I dag får vi besøg af mødregruppen, så imens Elliot sover har jeg bagt boller, en brownie med karameltopping (mums, siger jeg jer!) og gjort de sidste ting klar. Jeg ved, at han nok vågner inden de er her kl. 10.00, så det er med at være på forkant ;-)

Elliot morgen

 

Følg med på instagram: @sanneagersnap

2 kommentarer

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 måneder som forældre: En status