Incredibaby
Ammestrejke

Neonate babyalarm: En anmeldelse

Vi er forældre til et barn, som sover virkeligt godt. Ingen brok der! Sover fra 22.00-06.00 hver nat – nogle gange lidt længere, andre gange falder han i søvn lidt senere. Til middag sover han også mellem 3 og 4 timer. Så langt så godt.
Problemet ved middagsluren er bare, at han skal have sutten et par gange. Han står udenfor, så det er ikke så nemt at høre ham. Og hvis vi ikke lige hører ham med det samme vågner han, hvis sutten ikke lige er hurtigt nok på plads. Der kommer vores babyalarmer os til undsætning! De har en lang rækkevidde (hvilket vi dog ikke har brug for særligt ofte), er meget lydfølsomme (hvilket man selv kan regulere på), og så har de en super god temperaturmåler, hvilket nok er den bedste egenskab her i sommertiden. Det har ikke været voldsomt varmt endnu, men en barnevogn bliver hurtigt varm indeni, og vi har nok allesammen hørt om de nye tests der viser, at barnevogne hurtigt bliver over 30 grader varme på en sommerdag – selvom de står i skyggen.

Vores alarmer er fra Neonate, og modellen hedder BC5800D. Vi købte dem hos Pixizoo, og fik dem på 25%, så vi slap for at betale de fulde 1299 kr., som de vist koster i dag. Jeg tror faktisk, at de i øjeblikket er på tilbud hos Pixizoo igen

Fordele:

 • Lang rækkevidde
 • Justerbar lydfølsomhed på baby unit
 • Justerbar volume på parent unit
 • Lille i størrelsen
 • Lang batterilevetid – op til 70 timer på én opladning
 • Er hurtige at lade op
 • Parent unit viser batteristatus og temperaturen på baby unit
 • Baby unit viser temperatur med store tal, så det nemt kan ses når man kigger ned i vognen
 • Lanyards følger med, så man kan have alarmen om halsen ved behov. Gør i øvrigt også alarmen nemmere at finde
 • Opfanger ikke signal fra andre alarmer
 • Parent unit bipper hvis babyunit er slukket, så man bliver advaret hvis signalet mistes

Ulemper:

 • Lanyard er meget lang, så man skal sørge for, at proppe den bag madrassen eller lign. på baby unit. Lanyarden kan dog tages af, og på den måde er problemet også løst. Faktisk ikke en alvorlig ulempe, men den absolut eneste jeg kan komme i tanke om.

Som I nok kan høre, er vi meget tilfredse med vores alarmer. Min svigerinde anbefalede mig at købe Neonate med det samme, i stedet for at prøve andre og billigere alternativer først. Jeg er så glad for, at jeg lyttede til hende. Alarmerne er simpelthen så solide og gode, og efter 3,5 måned er jeg overbevist om, at vi kommer til at holde os til Neonate. Jeg tror dog, at man skal undgå at kaste med dem (nok nærmere undgå, at barnet kaster med dem). Det tror jeg ikke helt de kan holde til i længden… ;-)

neonate

Når baby unit er slukket bipper parent unit, og viser ikke længer temperatur og batteristatus på babyunit.

neonate2

Når babyunit er tændt ser alarmen således ud, og viser altså både temperatur og batteri.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ammestrejke