Incredibaby
Ny Emmaljunga klapvogn

Hvis jeg var gravid…

… så ville jeg nok gå og bitche en lille smule over varmen sådan en dag som i dag. Det er ulideligt varmt, klistret, lummert og alt sådan noget. I korte træk FOR varmt.

Jeg er kommet af med de ekstra kilo jeg havde på kroppen under graviditeten, og alligevel synes jeg, at det er sygt varmt i dag. Altså så varmt, at jeg måtte tage et bad efter at have vasket vinduer i formiddags. Bevares, jeg tog da også lige fodlisterne og gav gulvet en grundig støvsugning (overskudsmor? Oh yes, man kan meget når barnet sover ordentligt til middag.). Men normalt har jeg altså ikke ligefrem brug for et bad efter en rengøring. Men jeg ville faktisk ikke være bekendt at gå udenfor lejligheden uden et bad. Føj for en klam varme.

Men når det så lige er sagt, så ER jeg naturligvis glad for, at sommeren endelig er kommet. Det er bare ikke helt det samme med en søn på næsten 4 måneder, som faktisk ikke er fan af varmen. Han brokker sig ikke, men han er doven, har det varmt, og jeg synes det er så svært at finde ud af, hvad han skal have på i denne varme!

Vi gik alle 3 et smut i Bruuns Galleri (hvor der er aircondition) med vores nye klapvogn. Den er i øvrigt et hit indtil videre. På vejen så jeg en del gravide, og uden at tale på deres vegne, så så de altså lettere utilpasse ud. Væske i kroppen kan bare umuligt være sjovt i sådan en varme? Til gengæld er det altså bare hyggeligt, at man kan se alle maverne her om sommeren. Om vinteren er de bare meget mere skjulte i alt vintertøjet. Og gravide maver ér altså bare smukke. Også selvom man måske selv føler sig som en flodhest. For det ligner man nemlig ikke – I promise you.

Jeg tænker dog, at der måske kan være brug for lidt opmuntring til alle dem, der er tykke på den fedeste måde her i sommermånederne..

  • Du slipper for at proppe dine tykke fødder i et par lukkede sko
  • Du slipper for at have særlig meget tøj på
  • Ingen grund til at suge maven ind på stranden (dét skal jeg til gengæld ;-) )
  • Du kan have solbriller på, og ingen kan se at du måske ikke har orket make-uppen (det gad jeg nemlig ikke altid, husker jeg)
  • Det er sæson for is, is og mere is. Jeg havde selv den lede sukker-crave.
  • Du kan bruge maven som bord for dine kølige drikke.
  • Du kan stadig nyde en lækker mojito – det er nemlig også drønlækkert uden alkohol. Same goes for Strawberry daiquiries!
  • Ventetiden er måske lidt mindre kedelig, end for os der var pænt højgravide i februar: Verdens kedeligste måned. Heldigvis også verdens korteste måned!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Emmaljunga klapvogn