Incredibaby
Fødsel fra en fars point of view

Hvad folk siger, og hvad de i virkeligheden mener

Man hører og siger meget som gravid, og som forældre. Men hvad mener vi egentligt, med det vi siger? ;-)

“Det ér jo bedst og mest trygt for barnet at sove sammen med forældrene, helt indtil de selv siger fra.” Det er det bedste for mit barn, og også for dit barn. Og for alle andres børn. I bør allesammen gøre som mig.

“Det er jo helt normalt at have lyst til noget bestemt i graviditeten. Og jeg taber mig jo igen når jeg har født og ammer” Sig det er okay, at jeg spiser marabou hver dag. Og sig, at jeg smider kiloene så let som ingenting. Please, sig det nu!

“Kesi har ingenting på mig.” Jeg har ikke sovet i et år. Og ja, det kan godt ses på mit kort. Netshopping!

“Mine børn skal simpelthen ikke gå i så dyrt tøj.” Men det generer mig tydeligvist, at andre iklæder deres børn dyrt tøj.

“Ja, han har jo lidt et fladt hovede” Jeg siger det lige selv, inden du tror, at jeg ikke er klar over det. (noget jeg selv praktiserer ;-) )

“Det kan jo ikke være sundt, at være så slank når man er gravid.” Men jeg er skide misundelig, så jeg pointerer det lige med negativ betoning.

“Altså fødsler er ikke som de ser ud på film.” Min fødsel var svedig, larmende, blodig, og man ender altså ikke med en lille lyserød 3-måneders baby på brystet som kærligt pludrer op til moren. (Til gengæld er en rigtig fødsel også 1000 gange federe end på film. Underligt nok.)

“Lille Rose Røskva får kun økologisk mad, og intet sukker før hun er 36 måneder. Men det er selvfølgeligt heeelt op til folk selv, hvad de giver deres børn” Men jeg dømmer dig alligevel lidt, når du ikke går op i økologi til de små.

“Orv, sikke en basse, hva” Jeg er bange for, at fornærme dig hvis jeg siger, at dit barn er godt i stand. Så jeg bruger ordet “basse” i stedet, for så kan du ikke afkode hvad jeg siger. Nailed it.

“Der er jo heller ikke noget underligt i, at man ikke har lyst til sex efter fødsel. Og så har man jo travlt med barnet. Så vi er nok som mange andre.” Jeg har virkeligt brug for at få mit sexliv tilbage, og jeg håber andre er i samme båd. 

“Jeg vil gerne bede om en stor kop kaffe. Den største du har” Og så fylder du den bare heeeelt til kanten, moster! Jeg har ikke sovet i nat.

meme2

Bemærk! Ovenstående skal tages med et glimt i øjet ;-)

 

Husk at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og facebook @incredibaby

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødsel fra en fars point of view