Incredibaby
Om at være "unge" forældre

Tid til mor-forkælelse!

Elliot er nu 6 måneder, og jeg har endnu ikke haft tid til at forkæle mig selv efter fødslen. Men i dag var dagen. Dagen hvor jeg i en hel time kunne have armene 110% fri, være mig selv og slappe af.

Jeg skulle nemlig til kosmetolog nede hos Naturskøn her i Aarhus. En ansigtsbehandling bestående af afrensning af huden, eksfoliering, aromadamp, dybderensning, afspændende ansigtsmassage og en plejende maske. 60 skønne minutter tager sådan en omgang, og koster 625 kr.

naturskøn1

Jeg har kun positive ting at fortælle – de er simpelthen så søde både i butikken og klinikken dernede. Jeg har været der 2 gange til behandling, og begge gange har de været så gode til at byde velkommen, spørge ind til ens problemer, give mulighed for at stille spørgsmål og få gode råd med på vejen.

Jeg fik for eksempel et godt råd til min hud som stadig godt kan være lidt underlig her efter graviditeten. Jeg skal forsøge mig med et tilskud af gode olier og mælkesyrebakterier så hele mit system er i balance. Sådan noget kan nemlig godt vise sig i huden ellers. Så det skal jeg helt sikkert have forsøgt mig med, nu hvor jeg har fået renset godt ud i dag.

Under behandlingen blev der hovedsagligt brugt produkter fra REN, og effekten skal jeg ikke kunne sige noget om – men de duftede lækkert, og er uden tvivl også lækre at blive behandlet med.

naturskøn7

Udover lidt tips til hud og kosttilskud fortæller kosmetologen også gerne lidt om, hvad du bør spise/ikke spise, og giver dig en oversigt med – så kan man nemlig også huske det, når man kommer hjem.

Som I nok kan høre, så er jeg altså ret meget fan af Naturskøn. Jeg synes ofte kosmetologklinikker kan være lidt kliniske, og være så stille, at man næsten ikke tør gå derind af frygt for at larme. Det er en af grundene til, at jeg faktisk også ofte er inde i Naturskøn og kigge lidt på deres produkter og børnetøj (som de også har i butikken), når jeg er nede i byen og snuse rundt. Skide hyggeligt sted.

Naturskøn6 naturskøn2 naturskøn

Det skal lige pointeres, at jeg altså ikke har fået hverken det ene eller det andet for at skrive dette indlæg – det er et helt almindeligt tip uden nogle bagtanker :-)

naturskøn3

Og sådan ser man så ud, efter sådan en omgang. Måske lidt svært at fornemme på billedet, men jeg er rødmosset, uden make-up, og totalt afslappet! Luksus.

 

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

 

 

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være "unge" forældre