Incredibaby
Forestilling vs. realitet: Velkommen til virkeligheden

Færdigt hus – sådan næsten da..

Det er næsten 3 uger siden vi overtog nøglerne til vores allerførste ejerbolig, vores (synes vi selv) skønne hus! Og her 19 dage efter er vi ved at være færdig med renoveringerne. Vi har været igennem det meste af huset, og har selvsagt haft fart på!

Vi har lagt nye gulve, pillet tapet ned, malet alle vægge, malet lofter, vandskuret 2 rum, lagt metrofliser i køkkenet (som mangler lidt silikonefuger) og bestilt et indbygget skab, som forhåbentligt snart kommer. Det er blevet så fint, og jeg kan slet ikke vente med at få det indrettet! Vi mangler af få sat de sidste fodpaneler og skyggelister op, og så skal alle stikkontakterne udskiftes i næste weekend. Og så er der lige et limegrønt (gisp!) badeværelse, der skal males hvidt. Og så er der noget med nogle hvidevarer, som man vist nok også har brug for… De kommer også snart. Så vi er altså stadig ikke nået helt i mål.

Lige nu er der stadig en del byggerod, men efter oprydningen her til aften kunne vi begynde at se helhedsindtrykket. Det har været en arbejdsweekend uden tid til at slappe af, og de næste dage står på nedpakning af lejlighed samtidigt med, at den halvårige skal underholdes. Det skal nok blive en udfordring ;-)

Jeg har netop fået skiftet vores adresse og læge, så nu vil jeg runde af og se dyner sammen med de 2 herrer :-)

huset huset2 huset3 huset4

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forestilling vs. realitet: Velkommen til virkeligheden