Incredibaby
Gæsteblogger: Nina Seistrup. USA-turen, der næsten endte i en alt for tidlig fødsel.

3 dage tilbage i Ååååårhus.

I dag har været en dag med en del “sidste gange”. Sidste gang med min skønne mødregruppe her i Århus, sidste gang jeg har pakket en lejebolig sammen, og sidste nat vi havde i en “hel” lejlighed.

Vi er nemlig begyndt på nedpakningen og flytningen. Første sending af vores ting er i skrivende stund ved at indfinde sig nede i huset, og lejligheden er pletvist tom og fyldt med ting. Det emmer af flytterod, og det er faktisk helt underligt. Vi skal snart fra den lejlighed hvor vi har boet under hele graviditeten, og de første 7 måneder af Elliots liv. Og så flytter vi fra en by, som vi jo faktisk rigtigt godt kan lide. Den passer bare ikke helt til vores behov længere.

Der er ingen af os der føler for at lade Elliot vokse op i storbyen. Vi savner luft, natur og plads, og vi bruger egentligt ikke rigtig byen længere. Det behov vi har for Århus kan sagtens opfyldes på en lørdagstur. Og så får vi jo Vejle i bytte, hvilket faktisk er ret fedt!

Lige nu bliver aftensmaden forberedt, og den skal indtages ved sofabordet. Spisebordet er væk, og det samme er stolene. Til gengæld har vi Ben & Jerrys til dessert, og så er alting ligesom bare meget bedre, ikke? ;-)

flytning flytning2

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: Nina Seistrup. USA-turen, der næsten endte i en alt for tidlig fødsel.