Incredibaby
Forældre på de sociale medier: Nej, jeg skader ikke mit barn!

Madplan til baby: 4 måltider

Elliot er kommet op på 4 måltider om dagen. Af og til glipper der et måltid hvis han sover længere end han plejer, eller går tidligere i seng om aftenen. Det har taget halvanden måneds tid at komme op på 4. måltid. Hans mave har ikke reageret med forstoppelse eller andet, så det ser ud til, at han har været klar til det. Det svinger lidt hvor meget han spiser, men ca. halvanden-2 dl. pr. måltid.

Hans måltider ser således ud:

Morgemad: Øllebrød med 3 skefulde MME pulver, sveskemos og sommetider en smule frugtmos. Koldpresset kokosolie som fedtstof

Frokost: Sød kartoffelmos (+sveskemos) med kødbolle, torskerogn eller laks (hvis han ikke får kød om aftenen). Smør som fedtstof.

Aftensmad: Sødkartoffel/gulerod/kartoffelmos med kyllingeboller og broccoli/gulrodsmos eller ærtemos. Rapsolie som fedtstof.

Mellemmåltid: Avocado/sveskemos eller en semper smoothie/yoghurt. Mellemmåltidet gives enten et par timer før aftensmad eller et par timer efter (alt efter hvornår frokost og aftensmad gives).

IMG_1063

Eksempel på en frokosttallerken – inden det bliver blandet sammen, og kødbollen mases til småstykker.

 

 

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældre på de sociale medier: Nej, jeg skader ikke mit barn!