Incredibaby
Madplan til baby: 4 måltider

Hej fra flytteland!

Så er vi flyttet fra Århus, sådan helt rigtigt. Vi henter seng og sofa i dag, hvilket er det sidste der mangler at blive fragtet herned.

Flytningen gik godt i går, og Elliot opførte sig pænt hele dagen. Vi startede dagen med et møde i banken, hvor vi skulle have styr på lån osv. Vi overtager huset officielt 1/11, og det betyder jo også, at der skal falde en betragtelig sum penge.

Faktisk er det lidt løgn, at vi startede dagen med et bankmøde. Vi startede reelt set dagen med min finger i bildøren. Som ikke kunne komme ud igen uden at åbne døren. Stod der med fingeren i bildøren og overvejede om jeg skulle tage det som en 25-årig, eller on jeg skulle stikke i et vræl og råbe FUUUUUCK. Jeg valgte førstnævnte – vi stod trods alt ude foran banken, som gerne skulle anse os som ansvarlige og låneværdige ;-) Fik dog en pose ærter i banken, og fik fingeren på køl. Fik også banklån and everything..

I dag skal vi altså så flytte det sidste læs, og så kan jeg ellers gå i gang med at pakke ud. Har stort issue med flytterod, så det kommer nok til at gå ret tjept – I hope.

God weekend! :-)

 

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan til baby: 4 måltider