Incredibaby
Værsgo' Danmark - Sådan bliver du klar til at få børn

Når vi bliver onde på nettet

Jeg har siden graviditeten været medlem af grupper på Facebook. Grupper, som er for mødre og har til formål, at man kan dele gode råd, glæder og sorger.

Jeg har dog i sidste uge følt mig nødsaget til at melde mig ud af en. Detaljerne vil jeg ikke komme ind på, for gruppen er nemlig fortrolig.

Hvad jeg dog gerne vil afsløre er, at jeg meldte mig ud fordi nogle kvinder simpelthen kan blive så ondsindede på nettet. Af den ene eller anden årsag griber de til tasterne på nettet, for at såre andre. Andre, som faktisk står i en situation, som jeg ligner deres egen rigtig meget. Mor til et barn på samme alder, og som netop har været igennem rigtig mange af de samme ting. Som man kunne forestille sig, at de ville have en form for sympati for. Men i stedet udnytter de, at de ved hvad de skal skrive for at ramme og såre.

Og der står jeg simpelthen af. Jeg forstår ikke, at man ikke kan holde sig fra tasterne, hvis man kun har grimme gloser at bidrage med.

Jeg ved godt, at ”nationen!” jo lever i bedste velgående, og at det ikke er et ukendt fænomen. Men jeg bliver oprigtigt påvirket, når folk der har været i en ”online mødregruppe” i over et år, vælger at være så ondsindede overfor hinanden.

Og det var netop fordi, at al den drama påvirkede mig og gjorde mig sur, at jeg desværre måtte sige farvel til en gruppe, som jeg ellers var glad for.

Der kan man tale om de få der ødelægger det for de mange, ikke? For som I nok kan regne ud, var jeg ikke den eneste som ikke ville støtte op om den opførsel.

Jeg må nok indse, at folkeskolens barnlige opførsel altså godt kan hænge fast langt op i voksenårene. Og så må jeg jo lade være at blive så skuffet og påvirket en anden gang. Men for fanden hvor burde det dog ikke være for meget at forlange, at voksne mennesker er modne nok til at ville hinanden det bedste, og ellers holde sin mund!

Hmf! Dagens sure opstød er hermed nedfældet til ord, og kan nu forlade min krop ;-)

Næste indlæg lover jeg bliver glad og solskins-agtig. Måske noget hus eller baby – for det skriver jeg jo ellers aldrig om….

Lige nu vil jeg gå ind til mit ikea-helvede af en reol og bande videre ;-)

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værsgo' Danmark - Sådan bliver du klar til at få børn