Incredibaby
11 underlige ting, folk gør på de sociale medier

God-så-nat!

Insomnia ala Elliot – kan babyer egentligt lide af det? Det kan de sgu nok ikke. Men hvis de kunne, så ville Elliot klart være kandidat til diagnosen. For pokker hvor får jeg lange ****** af hans søvnrytme for tiden. Han fik næsten knækket mig i dag. Som i: “Jeg opgiver og giver mig til at tude.”

Chefen startede ellers dagen ud med at stå tidligt op, men var i strålende humør. Og så er det ok med mig. Vi hyggede og spiste, han sov 1 times formiddagslur, og fik lidt mad igen inden han så sov 1,5 times lur. Han stod op 13.30, og så har han ellers kun sovet 30 minutter siden da. Og det var først da Mads kom hjem, at han fik de 30 minutter. Jeg måtte opgive og simpelthen droppe at putte ham. Jeg var så frustreret, for han var bestemt ikke i godt humør. Det vil sige en sur baby, der ikke vil sove. Kanon! Og han var ellers SÅ glad den første halvdel af dagen indtil kl. 15-ish.

Sheisse altså – hvorfor kan børn ikke lide at sove? Det er dødlækkert at sove!

Så nu er klokken altså 20.00, og det første forsøg på at putte lykkedes ikke. Så nu er han kommet op, og hygger med os i stuen indtil vi igen giver det et skud. Fingers crossed!

847b2eb8b76dae1afb1efc6d28c0e55b

Hvis barnet ellers forstod begrebet…

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

2 kommentarer

 • Anette

  Ohhh Gud… Det lyder fuldstændig som her. Min baby er 6 1/2 måned nu og lige pludselig nægter han bare at sove i sin barnevogn om dagen….. WTF sker der. Det koster blod, sved og ufattelig mange tårer( morens) håber det er en fase vores kære børn skal igennem ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Agersnap

   Hvis ikke det er en fase, så vil jeg gerne hyre en barnepige og en psykolog (så moren ikke bliver bims) ;-) Vi må hænge i :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 underlige ting, folk gør på de sociale medier