Incredibaby
God-så-nat!

Elliots værelse: Lightbox

I dag har jeg fået første pakke med interiør til Elliots værelse ind ad døren. Pakken indeholdte nogle af de ting, som jeg hele tiden har vidst, at jeg gerne ville have på hans værelse.

Jeg har købt tingene på dekomydear.dk, som var en af de eneste webshops, som havde lightbox på lager i A4 størrelse. Jeg har luret på en lightbox læææænge – på ebay eksempelvis. Men endelig er hollandske “A little company” begyndt at lave dem, og nu kan de altså fås i Danmark. Hvis man altså er heldig at få fingre i en. Jeg er viiiild med den!!!

elliots værelse

Til opbevaring, har jeg slet ikke været i tvivl om, at vi skulle have nogle fede papirsposer. “Mr. Bear Bag” synes jeg er så sød, og skyer er altid dekorative på et børneværelse – synes jeg ;-)

elliots værelse3

Til Elliots seng har jeg købt en flagranke med bogstaver (også fra “A little company”). Jeg er ikke helt sikker på, hvad der skal stå og hvor den skal hænge endnu. Indtil videre hænger den på hans seng. En af de næste dage skal jeg i gang med at indrette hans værelse, og jeg glæder mig SÅ meget ;-)

elliots værelse2

Alle tingene er købt på dekomydear. Lightbox koster 349,- poserne koster 69,- stykket og flagranken koster 99,- :-)

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

2 kommentarer

 • Anette

  Så fine ting til værelset. Hvordan gik putningen her til aften? Her har vi haft en rigtig god barnevogns sove dag…. There is a god….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Agersnap

   Det er faktisk også gået ok hos os i går. Nu er jeg spændt på, hvordan dagen i dag forløber ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God-så-nat!