Incredibaby
Elliots værelse: Lightbox

Farvel til barselsknolden og de lange lokker…

FullSizeRender-4Jeg kan godt afsløre, at min frisure har fået frit spil de sidste maaaange måneder. Lidt for frit spil måske. Det har i hvert fald fået lov til at vokse præcis som det havde lyst, og det trængte altså til en grooming. Længden var for lang synes jeg, og så var farven blevet kedelig.

Derfor stod den i dag på frisørbesøg – faktisk for både Mads og jeg. Mads tager ikke engang 30 minutter om at blive klippet så det passede med, at vi kunne have Elliot med uden problemer. Vi havde tid om formiddagen, så da Mads var færdig gik ham og Elliot en tur ned på gågaden i Vejle.

Jeg fik klippet en del af længden, så jeg er gået tilbage til en page. Jeg er vild med en skarp page. Det ser bare lynhurtigt velplejet og velfriseret ud. Og så kan man ikke hele tiden rende rundt med håret i en knold eller hestehale – og det var der efterhånden behov for her ;-)

FullSizeRender-3Jeg fik reflekser i toppen, og faktisk kun i det yderste hår. Jeg forsøger at holde igen med farvningen af hele manken, da det sjældent kan ses og slider rigtig meget på håret. Og så er det også en del billigere. Jeg kan også godt nogle gange tænke, at jeg betaler penge for noget der alligevel ikke kan ses når jeg får reflekser i al håret. Jeg har altid en helt kold tone i håret, da jeg har lidt issues med gult hår ;-) Nogle gange får jeg en toningsfarve ovenpå reflekserne, bare for at være helt sikker. Men det er altså lidt overkill – og heller ikke godt for pengepungen…

Nå, men nu ser jeg altså sådan her ud. I virkeligheden synes jeg faktisk der er ret stor forskel fra før :-)

FullSizeRender-5

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elliots værelse: Lightbox