Incredibaby
Farvel til barselsknolden og de lange lokker...

Klar til kravl: GoBabyGo

IMG_1703

Elliot er 7,5 måned gammel og det er tydeligt, at han snart vil til at kravle. Det er bare lidt svært at komme ordentligt op på knæ, når der er glatte trægulve overalt. Vi er faktisk stort set aldrig steder med gulvtæpper, udover når vi er hos mine forældre. Min mor er dagplejer, og har gulvtæpper på et legeværelse til børnene, netop fordi trægulve er meget glatte for de mindste. Jeg tror faktisk, at det har en del at sige. Men hjemme hos os har vi altså ingen gulvtæpper, så vi har måttet lede efter en løsning.

Løsningen kom ind ad døren med en gave fra GoBabyGo. Pakken indeholdte både strømpebukser, leggins, strømper og knæbeskyttere. Altsammen med kridsikre dutter på knæ og fødder.

GoBabyGo’s produkter er udviklet med henblik på at styrke børns motorik, og faktisk har de på deres hjemmeside en helt masse øvelser til børn i forskellige alderstrin fra 0-12 måneder. Der er også videoer, som viser øvelserne. Jeg har ofte efterspurgt og søgt efter lignende guides på nettet, og jeg er faktisk ærgelig over, at jeg ikke faldt over GoBabyGo’s hjemmeside tidligere i Elliots liv. Så hvis I søger inspiration til lege og øvelser med de små, så synes jeg helt sikkert I skal kigge ind forbi GoBabyGo.dk

Med hensyn til produkterne, så er jeg meget tilfreds med kvaliteten. Der er rigtig god stræk i, og det er lækkert blødt. Jeg går meget op i, at Elliots tøj skal være blødt og bevægeligt, så han kan komme omkring og ikke være hindret. Derfor køber jeg også sjældent løst tøj, men holder mig til de mere tætsiddende styles til ham. Det er især benene jeg ønsker skal være fri for tøj der ruller op eller “klumper sammen”.

GoBabyGo’s produkter er lavet af bomuld, og selve dutterne på tøjet er lavet af silikone, og uden nogle former for sundhedsskadelige stoffer.

Elliot er begyndt at stå på alle fire og rokke frem og tilbage, så jeg glæder mig meget til at bruge lidt kravlefremmende tøj! Indtil videre kan jeg sagtens se, at han står bedre fast på gulvet og jeg må indrømme, at jeg synes konceptet er ret smart!

IMG_1707

Produkterne i indlægget er en gave fra GoBabyGo, men alle holdninger er mine egne!

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til barselsknolden og de lange lokker...