Sanne Agersnap
LEGO Wear: Lækkert overtøj med høj funktionalitet

Livet som Elliot: 8 måneder, og klar til at indtage verden

I dag er jeg 8 måneder gammel. I dag er en torsdag, ligesom den dag jeg blev født tilbage i marts. Jeg blev født 21.38, så det er ret præcist lige nu, at jeg kiggede ud for 8 måneder siden.

Jeg har lært at kravle, så nu kan jeg rigtig komme rundt omkring og lege med lige det jeg har lyst til. I dag fandt jeg for eksempel et visitkort, som jeg fik pulveriseret ret godt før mine forældre fandt ud af hvad jeg lavede. De er desværre lidt hurtige til at opdage det, når jeg laver unoder. Det er lidt irriterende faktisk. Derfor øver jeg mig i øjeblikket på at komme hurtigere omkring.

Jeg har også lært at sætte mig op selv, uden problemer. Det er skide smart når jeg ikke længere gider at sove. Så når jeg at sætte mig op inden de kan nå at lulle mig i søvn. Så mig snyder de ikke længere. Det er altså slut med at sove hele tiden. Der sker alt for meget spændende.

Jeg er også begyndt at få lov til at se tv om morgenen når vi stadig ikke rigtigt er kommet i gang endnu. Så ser vi Thomas Tog eller Postmand Per. Jeg kan også godt lide little Einsteins. Det er sjovt når der er farver og musik, for så kan jeg rigtigt se og høre at der sker noget.

Ellers går det faktisk bare ret godt for tiden. Jeg er blevet lidt mere træt om aftenen nu hvor jeg bevæger mig så meget. Men lige i aften gider jeg altså ikke at sove – så det er derfor jeg er vågen endnu. Mor og far virker ikke helt tilfredse, selvom vi sidder og hygger. De synes åbenbart de havde fortjent en afslapnings-aften. Jeg ved da ikke hvad de regner med? Tror de måske det er ferie eller hvad? Det er trods alt mig der er chefen.

Men jeg tror, at jeg er træt nu. Så jeg må nok hellere slutte af, og lukke mine øjne. Så vil far nok gerne synge godnatsang for mig imens han vugger mig. Det kan jeg så godt lide.

8 mdr

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO Wear: Lækkert overtøj med høj funktionalitet