Incredibaby
Sociale medier: Virkeligheden version 2.0?

Når tingene nogle gange bliver hårde

De der følger med herinde, vil vide at jeg for et par uger siden afsluttede min barsel da jeg blev tilbudt en fastansættelse hos en større koncern her i trekantsområdet. Det er således Mads der går herhjemme med Elliot, som altså endnu ikke er startet i institution. Det betyder også, at vi begge har nok at se til i løbet af dagen. Huset mangler stadig nogle detaljer der skal færdiggøres og Elliot er en semi-krævende herre for tiden. Så det er ikke fordi vi har super meget energi i overskud herhjemme – eller det vil sige, at Elliot sådan set har rigeligt med energi… Jeg har døbt ham tornadoen, for det tror jeg han er. Han er overalt og river alt ned på sin vej ;-)

Han sover desværre mildest talt dårlig om natten. Det har han faktisk gjort on/off (mest on) i 2 måneder nu. Så det tærer altså en smule på kræfterne når man oven i en lidt hektisk periode heller ikke kan få sin nattesøvn. Det trækker tænder ud, synes jeg. Mit hovede bliver proppet med nye informationer hver dag, og jeg lærer hele tiden nye ting på jobbet. Og jeg er så glad for det derude – jeg har simpelthen fået de sødeste kollegaer! Men det betyder også, at jeg har brug for min søvn så jeg er veloplagt til næste dag.

Og så kan Mads jo bare tage ham om natten, ikke? Jo, og det gør han skam også. Men han skal jo altså også hænge sammen, og han har jo også nok at se til i løbet af en dag. Så på den måde er vi altså efterhånden ved at trænge til en god nattesøvn snart. Og så ved jeg, at nogle tænker “sådan er det jo at have småbørn”. Og det er jeg såmænd godt klar over. Men for pokker hvor er det hårdt alligevel. Vi knuselsker ham jo uanset hvor meget (eller lidt) han sover – men det er ikke fordi man bliver udsovet af at have kærlighed nok til en hel landsby herhjemme i vores lille hus ;-)

Men bortset fra det, så er han sgu det sødeste lille barn altså. Hold op, hvor har han fået meget personlighed og om muligt endnu mere charme. Han er simpelthen det skønneste verden har set (i hvert fald hvis man spørger forældrene ;-) )

Det er en sjov ting det der med at føle, at det er den hårdeste tid nogensinde men også den lykkeligste og mest fuldendte tid man kunne drømme om.

Jeg ved ikke, om jeg er den eneste der har det sådan, men det tvivler jeg meget stærkt på :-)

IMG_2373

Den skønne lille søvnstjælende tornado ;-)

 

   

1 kommentar

  • Julie

    Kan i ikke få ham passet en enkelt nat ved sviger så i lige får ladet op søde?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sociale medier: Virkeligheden version 2.0?