Incredibaby
Helt nyt børnetøjsmærke: Min øjesten

Endelig: Kæresteaften for forældrene!

Om 8 dage bliver Elliot 9 måneder. Ligeså længe som han var inde i maven, har han været udenfor. Det er lidt underligt at tænke på, for de første 9 måneder føltes meeeget lange, hvorimod de sidste 9 er fløjet afsted! Det betyder også, at det er halvandet år siden mit liv pludseligt kom til at handle om graviditet og baby. Og dét synes jeg er vildt!

I morgen skal Mads og jeg holde kæresteaften. Vi tager i svømmehallen med Elliot om formiddagen, og kører ud og afleverer ham til farmor og farfar umiddelbart derefter. Og så skal Mads og jeg slappe af, gøre os klar, og derefter skal vi ud at spise i Vejle. Og måske nogle drinks bagefter – hvem ved? Og så skal vi sove. En hel nat. Uden afbrydelser. Og lige indtil vi vågner helt af os selv.

Om jeg glæder mig? Ja!! Om jeg synes det bliver lidt underligt at undvære Elliot om natten? Ja for pokker! Jeg har sovet sammen med ham hver nat siden han blev født (altså, I ved, i samme hus. Han sover jo i egen seng nu. Noget af natten…)

Jeg er allerede ved at overveje hvad jeg skal have på, nu hvor jeg skal ud og luftes. Mads skulle jo gerne være stolt af at have mig på armen, ikke? ;-)

Jeg glæder mig helt vildt, og der kommer nok en lang opdatering om alle de sjove ting jeg skal ud og opleve ;-)

IMG_2467

Følger I med på snappen? :-)

 

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, på snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt nyt børnetøjsmærke: Min øjesten