Incredibaby
Endelig: Kæresteaften for forældrene!

Store bøffer, rødvin og en hel nats søvn

I går stod den på kæresteaften for mig og Mads. Vi afleverede guldet hos Mads’ forældre i går eftermiddags, og så stod den på voksentid. Inden da havde vi været i Fredericia badeland med Elliot, som virkede til at nyde vandet da vi gik ind i det varmere stilleområde hvor larmen var meget meget mindre. Det var ret støjende ude i det store badeland, og Elliot virkede meget forvirret og præget af larmen. Men inde i det mere stille område virkede han til at nyde det, og vi stod op af vandet inden han begyndte at virke træt. Så det var faktisk en succes synes jeg. Herhjemme er han en værre vandhund, så vi synes det var på tide med en tur i badeland.

december

december3

Husk, at I også kan følge med på snappen.

december4

Da vi havde afleveret ham stod den på rosé herhjemme, og klokken 19.00 tog vi ind til Vejle. Vi havde bestilt bord på Madindustrien, som vi havde hørt meget godt om. Og nøj, hvor var det lækkert! Spændende og anderledes menukort, som ikke havde et væld af forskellige retter, men til gengæld skifter menukort hver 8.-12. uge. Alle råvarer er økologiske og lokale, og passer derfor til årstiden. Det synes jeg er forfriskende anderledes i en tid hvor mange restauranter har så store menukort, at man ikke kan overskue det! Maden var vanvittig lækker – vi fik 3 retter, og valgte en carpaccio til forret, en flapsteak med knuste kartofler til hovedret, og en chokolademousse med syltede havtorn og tilhørende havtornssorbet. Jeg kan kun anbefale at smutte en tur på madindustrien hvis man skal ud at spise i Vejle! Til maden fik vi en flaske Ripasso, og senere på aftenen tog vi på Relax og drak øl inden vi ved en 1-tiden tog hjemad igen.

december2

december9

december8

december7

I dag stod den så på brunch hos de søde bedsteforældre, og nu er vi så kommet hjem igen. Alle 3. I godt behold. Uden ar på sjælen over at undvære Elliot i en hel nat. Til gengæld sov jeg igennem en hel nat, kun afbrudt af mine egne opvågninger, som måske var min krops forvirring over ikke at skulle op og lave en flaske 2 gange i løbet af natten. Mads trak til gengæld en forkølelse i løbet af natten, og har desværre sovet af helvede til. Typisk ikke?

Men vi havde en helt kanon god aften, og det var så rart at komme ud og nyde hinanden igen – bare os to.

december6

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, på snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

 

2 kommentarer

 • Britta

  Hvad måtte i slippe for tre retter?
  Jeg bor selv på Sjælland, men er i Vejle engang i ny og næ, så vil da helt klart skrive det på listen over ‘må-prøve’ restauranter! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Agersnap

   Vi slap 1085 kr. for os to, 3 retter til os hver og 1 flaske vin, samt 2 cocktails :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig: Kæresteaften for forældrene!