Incredibaby
Store bøffer, rødvin og en hel nats søvn

Juleplaner i børnehøjde

December betyder julefrokoster, julebag og traditionelt en rimelig proppet kalender. Men det er lidt som om, at det ikke harmonerer super godt med at være småbørnsfamilie. For man orker faktisk ikke at fare rundt lørdag og søndag i hele søndag – vi gør i hvert fald ikke. Jeg hader ærligt talt, når mine weekender er booket op i en hel måned i træk. Især nu hvor jeg er startet på job. For så vil jeg gerne have en masse rolig kvalitetstid med Elliot og Mads når jeg endelig har weekend.

Vores jul er planlagt med planer d. 24., 25., og 26. december, og så er det faktisk dét. Mads og jeg har planer på lørdag, og så har vi faktisk en ret ryddet kalender. Så vi har tid til at slappe af i weekenderne og lave planer alt efter Elliots humør – og vores eget.

Nytårsaften skal vi være hjemme i huset, og holde nytår sammen med venner – det bliver enormt meget lækkert mad, og knapt så meget alkohol. Jeg tænker alkohol i en mængde som ikke giver lede tømmermænd næste morgen ;-)

Det er sjovt som prioriteringerne ændrer sig når man får børn. Elliot kunne formentligt sagtens holde til, at vi havde en helt masse planer i december. Men vi har bare taget den beslutning, at vi synes han har bedre af, at vi laver noget når tiden og lysten er der, fremfor at planlægge hele december. Jeg får i forvejen travlt på jobbet her op til jul, og jeg vil bare ikke stresse rundt her op til jul.

Og således er vores juleplaner i børnehøjde altså udformet – helt anderledes end vi ellers har været vant til pre barn.

Og åh, hvor jeg glæder mig til at holde Elliots første jul. Det bliver SÅ hyggeligt, og han kommer til at elske alt gavepapiret. Og moren kommer til at elske alle de fine gaver han får ;-)

IMG_2535

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, på snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store bøffer, rødvin og en hel nats søvn