Incredibaby
Nøgne mennesker og et stykke med moderkage

Halv fridag, Aarhus og et møde

Godaften derude i det våde gråvejr!

Det er blevet onsdag aften, og Elliot sover sødt – kryds lige fingre for, at det bliver ved.

I dag har været en lettere travl dag. Jeg mødte nemlig tidligt ind på kontoret og havde travlt med at få ordnet mine ting inden klokken slog 12. Jeg havde i dag en halv fridag, som skulle bruges på et smut til smilets by.

møde1

Akavet “brændt mig på kaffen”-selfie kl. lort i morges.. ;-)

Jeg kørte hjem forbi huset for at hente Mads og Elliot, og så gik det ellers nordpå så jeg kunne nå et møde.

Hvad dét møde handlede om kommer I til at høre mere om senere – jeg synes selv, at det er ret spændende, og jeg ser frem til at dele det med jer :-)

Efter mødet fik vi ordnet julegaver i Bruuns galleri, og det var så hyggeligt! Elliot var en ren fornøjelse at have med. Han var glad og tilfreds hele dagen, og charmede alle på sin vej. Han er virkelig begyndt at finde ud af hvordan han får smilet frem på læberne hos folk. Det er ret sødt ;-)

møde3

Følger I mon med på snappen også?

På vej hjemad endte vi i en lang kø på motorvejen, og vi var derfor senere hjemme end beregnet. Så aftensmaden endte ud i en gang McD, og en gang øllebrød til Elliot, som vi heldigvis havde lavet forinden.

Og så var den dag pludselig slut!?

Jeg går med en forkølelse der bliver værre dag for dag så jeg frygter lidt, at jeg snart bliver syg og må tage en dag under dynen. Det synes jeg faktisk ikke rigtigt, at jeg har tid til!

 

møde

Ingen går sukkerkolde når vi shopper julegaver ;-)

 

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, på snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nøgne mennesker og et stykke med moderkage