Incredibaby
Incredibaby: Nu som premium-blog!

En meget meget brugbar liste: Kan det genvarmes?

Kan det genvarmes_Fotor

Når man har været på barsel kender man vigtigheden af at vide, hvad der kan genvarmes og hvad der ikke kan. Man skal ikke kimse af de få minutter der er sparet – de kan eksempelvis bruges til at hvile de ømme stænger eller de trætte morguns som formentligt har pisket rundt i et forsøg på at stille det lille yngel tilfreds.

Og det kan godt være I tror, at det hele er ren sjov og spas. Men ak og ve – denne liste kan faktisk vise sig at blive brugbar. Vent I bare at se. Så derfor får I her den meget meget brugbare liste – direkte fra mine egne erfaringer..

De damer og herrer:

Kan det genvarmes?

  • Kaffe – Helt sikkert. 3. gang begynder det dog at være lidt tarveligt. Især hvis der er mælk i…
  • The – Samme som ovenstående.
  • Nudler (dem der med smag og det hele) – Njarh. Til nød kan de godt. Det er dog ikke nogen kulinarisk oplevelse, hvilket de jo ellers er. Eller…
  • Pulvergrød (altså når det er lavet til grød, og ikke længere er pulver ;-) ) – Nix, nej, njet. Dur ikke. (Burde det i øvrigt i stedet hedde “pulver-som-bliver-til-grød-når-du-tilsætter-vand-grød”? Bliver måske for langt, sådan rent emballage-mæssigt. Mere retvisende, til gengæld)
  • Havregrød – Umiddelbart ingen succes hos os. Men altså man KAN jo godt.. Personligt synes jeg det smager klamt.
  • Øllebrød – Oh yes, giv den endelig en tur i mikroen.
  • Æblegrød – Fungerer fint, hvis der ikke er MME i.
  • Omelet – Faktisk synes jeg at denne bliver underlig og gummiagtig i konsistensen efter en opvarmning. Så det bliver et nej herfra.
  • Smeltet chokolade, som ikke længere er smeltet – Lortet brænder sgu på i mikroen når jeg har forsøgt. Og ja, jeg kan godt lide smeltet chokolade!
  • MME/MM: Reglerne siger nej. Jeg siger det samme. Til gengæld siger jeg: Go for it, hvis det er til nød. Men jeg synes altså det dufter noget mere lækkert når det er frisk – så smagen er nok også noget bedre når det er frisk blandet.

 

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, på snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

 

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Incredibaby: Nu som premium-blog!