Incredibaby
En meget meget brugbar liste: Kan det genvarmes?

Julehygge på en 4. søndag i advent

20-12

På en eller anden måde er det allerede blevet den 20. december, og den 4. og sidste søndag i advent. Det vil jo også sige, at det er juleaften i næste uge. Og vi har i øvrigt stadig ikke fået købt Elliots gave endnu. Men i dag er dagen. Dagen hvor der endelig kom tilbud på den luksus gåseduns-dyne som Elliot skal have. Jeg synes, at 900 kr. er lidt dyrt, men nu er den altså på tilbud til 700 kr. Jeg har brugt click-and-collect til at reservere den, og senere i dag skal vi i JYSK og hente den. Så er det endelig på plads. Sammen med dynen får han By Nord sengetøj fra luksusbaby. Vi har købt udgaven med ulven til ham, fordi det er mandigt nok ifølge faren ;-) Pakken med sengetøj er allerede pakket ind, og jeg er ikke sikker på, at Elliot sætter pris på min indpakning. Jeg har ellers lavet hjemmelavet gavepynt og det hele. Men det var nok mere fordi jeg selv synes det var hyggeligt ;-)

20-12 5

I skrivende stund er klokkken 07.23, og jeg har kun været vågen siden kl. 6, for så længe sov Elliot nemlig i dag. Ren succes! Så vi har morgenhygget med stearinlys, kalenderlys og julemusik. Jeg elsker at gøre huset hyggeligt om morgenen, for så har vi bare fået en dejlig god start på dagen. Så nu sidder jeg her og taster løs imens drengene ser Dora. Det varer nok ikke mere end 1 time før Elliot skal have sin første lur, for han er allerede ved at virke lidt små-træt.

20-12 4

Dagen i dag skal bruges på små projekter herhjemme, og i aften skal vi på Bones med hele Mads’ familie. Det er en adventsgave fra hans forældre, og det glæder vi os meget til! Det er ikke så tit vi kommer ud at spise, og det er så hyggeligt når det er sammen med Elliot :-)

Rigtig glædelig 4. søndag i advent!

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, på snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

 

 

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En meget meget brugbar liste: Kan det genvarmes?