Incredibaby
Allerførste jul som forældre

Julemad, familiefest og en salto

DSC_0625

Godmorgen i det våde gråvejr!

Jeg er tidligt i gang ved tasterne idag. Elliot er nemlig vågnet og har fået sin morgenmad, og sidder nu og leger med Mads på sin foldemadras. (Jeg kan slet ikke forstå, at vi har kunnet undvære den, nu hvor vi har den. Den er jo GULD værd!)

Vi skal bruge dagen på at se film og slappe af herhjemme alle 3. Vi har ikke været hjemme siden den 23. december, så der er både vasketøj der skal vaskes, og julegaver der skal tages i brug :-)
I går var vi til julefrokost/fødselsdag hos Mads’ familie. Hans farmor fyldte nemlig hele 90 år, så hele flokken var samlet til fest og julemad. Det var en virkelig hyggelig og sjov dag, som både bød på god mad, pakkespil og en tur i sportshal.

DSC_0512

DSC_0514

Elliot kunne egentligt godt tænke sig at være kærester med sin Tanta Alberte, men Farbror Niels kom ham i forkøbet :-)

DSC_0523

Jeg har ikke sat mine ben i en stortrampolin i meget lang tid, så jeg skal da ærligt indrømme at jeg var en smule bange for at “springe ud i det” (pun intended…). Jeg havde været en tur i det vestjyske natteliv natten forinden, og for en gangs skyld tog jeg ikke tidligt hjem. Det resulterede i, at jeg gik i seng på et tidspunkt hvor jeg som oftest allerede er stået op igen når jeg har Elliot om morgenen. Så det var både med et noget svimmelt hovede og bævrende ben, at jeg fik smidt min krop ud mod springgraven. Jeg kan afsløre, at jeg hverken kom til skade eller kastede op. Heldigt for os allesammen, kan man sige.

DSC_0650

DSC_0646

Hvis nogle tænker: “Hvad er det for en fætter på hendes knæ?”, så er det et schlatter knæ. Det er grimt og ubehageligt, og jeg har haft det siden jeg var 11 år. Tough life ;-)

DSC_0647

Og så tænker I måske: Kom hun så nogensinde rundt i en salto? Og det kan I da få svaret på lige her:

 

I går aftes kørte vi hjem til os selv igen, og det var også ved at være tiltrængt synes jeg. Det er altid rart at være ude, men man glæder sig bare til at komme i sin egen seng igen!

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Allerførste jul som forældre