Incredibaby
Kære socialt medie-bruger: Tag ansvar for din egen online identitet!

Video: Verdens gladeste baby

DSC_0512

Okay, det er måske en lidt selverklæret titel. Men jeg er jo hans mor, så jeg har høje tanker om ham. Så jeg har konkluderet at han for tiden må være verdens gladeste baby. Han laver i hvert fald ikke rigtigt andet end at kravle rundt som en tornado og være ét stort  bredt smil. Det er simpelthen en fornøjelse!

Og så sover han gudhjælpemig om natten igen! I næsten 3 stive måneder har han været vågen mange gange hver nat. Nogle gange været helt oppe på 3 flasker i løbet af en nat. Bakset rundt inde i sengen, og har slet ikke kunnet finde ro. Og pludseligt var det slut. I sidste uge begyndte han at sove bedre og bedre, og forleden nat var han slet ikke vågen rigtigt. Vi er lidt i tvivl om, hvorvidt Mads var inde at give ham sutten en enkelt gang. Søvndrukne forældre i nattens mulm og mørke, I ved. Man husker ikke altid det hele. Men jeg tænker, at han nok ikke har været vågen, når vi ikke kan huske det.

Det føles som en rimelig stor sejr, må jeg sige.

Vi har faktisk overhovedet ikke udøvet søvn-træning eller hvad man skal kalde det. Ærligt talt, så har overskuddet ikke været der oveni huskøb og nyt job til mig. Han bliver puttet i vores arme på soveværelset, og lagt i sin egen seng når han sover. Det gør han som oftest i løbet af 10 minutter. Engang tog det en krig at putte ham, men vi har ikke fået taget os sammen til at lære ham at falde i søvn selv endnu. Og det kommer nok heller ikke til at ske lige foreløbigt. Nogle af de kloge siger faktisk, at man skal vente til de er 1 år med sådan noget. Så kan jeg da altid bruge det som undskyldning, hvis nogen spørger ;-)

Men det skulle jo egentligt ikke handle om det med søvn (men jeg tænker det er en af grundene til, at forældrene også er ét stort smil). Jeg ville faktisk bare vise jer en lille video, som jeg selv synes er pissehamrende sød. Måske er det fordi han er min helt egen. Men jeg smelter altså indeni når han griner på den måde!

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, på snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære socialt medie-bruger: Tag ansvar for din egen online identitet!