Sanne Agersnap
11 fordele ved, at dit barn ikke sover igennem

Livet som Elliot: 10 måneder på 2 ben

10januar
Så er det blevet min tur til at fortælle noget igen. Der er sket en hel del siden sidst – December måned er åbenbart årets fedeste måned, udover Marts hvor jeg har fødselsdag. Jeg har fået gaver i læssevis – helt uden at have bedt om det faktisk. Og ved I hvad gaver betyder? GAVEPAPIR! Den fedeste opfindelse nogensinde. Larmer på en mega sjov måde når man leger med det. Så som I nok kan regne ud, var det rimelig meget himlen for mig den aften. Jeg var også oppe helt til klokken otte!

Nå, men så var der også en dag hvor mor fik pyntet huset op på en helt ny måde, og vi fik gæster. De havde en legekammerat med til mig – han hedder Cassius, og var faktisk en sjov fætter. Ham kunne jeg godt lide at lege med! Da jeg lå og sov ligeså artigt i min seng (det bliver mine forældre så glade når jeg gør), så begyndte det gudhjælpemig at brage noget så voldsomt udenfor. Og det fortsatte i evigheder siger jeg jer! Mor sagde noget om, at det var de voksne der legede med et eller andet, da hun kom ind for at give mig sutten. Jeg tænkte, at det lød da som en meget underlig leg, og så sov jeg videre. Voksne mennesker er altså underlige nogle gange. De siger at mine legoklodser er en dødsfælde når de træder på dem – og så leger de selv med legetøj som larmer SÅ meget?! Det er der altså ikke meget logik i.

Jeg har fundet ud af, at jeg ikke behøver at have hænderne i gulvet for at komme fremad. Jeg kan faktisk stille mig op på to ben ligesom alle de der høje voksne mennesker. Min mor er ikke særlig høj, men hun går altså også rundt på to ben. Og så tænker jeg, at jeg nok også godt kan lære det. Jeg øver mig i hvert fald meget på det, og jeg bliver efterhånden ret skrap til det. Min mormor siger, at jeg er god til at komme ned på jorden igen uden at falde eller slå mig – så jeg må jo åbenbart være lidt af et talent. Nogle gange slipper jeg med hænderne, så jeg står uden at holde fast i noget. Så siger min mor sådan en underlig lyd og snakker om noget der hedder “dårlige nerver”. Det ved jeg ikke hvad er, men det lyder lidt fjollet når hun siger det hele tiden. Måske hun skulle finde på noget nyt?

Jeg må nok hellere lige informere om, at jeg altså også har fået tænder. Hele 2 styks, du. Mine forældre var begyndt at kalde mig “toothless”, og det kunne jeg jo altså ikke have hængende på mig. Så en dag ville min mor tjekke mine gummer, og så bed jeg hende. Så kunne de måske fatte, at jeg altså faktisk HAR tænder! Så nu er de vældigt stolte af mig, og det kan jeg godt lide!

Jeg er begyndt i vuggestue, og det synes jeg er sjovt. Der er en masse andre børn at lege med, og nogle gange sniger jeg mig på tur ind til børnehaven også. De har stue lige ved siden af vores, og de er nogle vildbasser ligesom mig. Jeg har ikke været der så mange gange endnu fordi jeg var syg i starten af denne uge. Jeg havde det meget varmt, og var meget skidt tilpas. Jeg blev passet af min mor og farmor en dag, og en anden dag passede min far mig. Det var meget hyggeligt faktisk. Jeg lå i deres arme og sov hele tiden, for det kunne jeg bedst lide. Men puha, jeg havde det altså dårligt! Jeg har i hvert fald fundet ud af, at det IKKE er sjovt at få tænder og være syg på samme tid. Kan bestemt ikke anbefales!

Det var alt fra mig for denne gang, for nu skal jeg sove.

Godnat! :-)

image

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 fordele ved, at dit barn ikke sover igennem