Incredibaby
Udsalg på make-up: Alt under 130 kr.

Om at finde sin nye identitet som mor

For få dage siden kunne vi markere, at Elliot blev født for hele 10 måneder siden. 10 måneder er fløjet afsted, men der er sket mange ting siden den dag i Marts, hvor vi pludseligt gik fra at være kommende forældre, til at være vaskeægte forældre til en lille dreng. Der er ikke blot sket ændringer med fysiske ting, men også rent mentalt.

Inden jeg blev gravid med Elliot havde jeg ikke været i byen i godt et halvt års tid. For jeg var på en måde bare mættet og træt af byen og alkohol i de mængder man ofte hælder det indenbords på en bytur. Men inden da, havde jeg et helt andet liv end i dag. Jeg har ved gud haft mine byture – nok også flere end der har været nødvendigt egentligt. Så det har på sin vis nok været meget naturligt, at jeg efterhånden trængte til en pause fra det.

Og det har jeg fået. En pause altså. Jeg har været i byen 2 gange siden vi blev forældre, og det har været super sjovt – men det har også været rigeligt faktisk.

I de første måneder efter Elliots fødsel havde jeg lidt svært ved at forestille mig, hvordan jeg nogensinde skulle kunne drikke mig fuld igen. Hvordan opfører man sig, når man er nogens mor? Hvad tænker andre? Hvad forventes der? For man kan jo ikke stå dernede og skabe sig åndssvagt, når man har sådan et lille væsen at stå til ansvar overfor. Kan man?

Tanker som disse fyldte meget hos mig, for jeg kunne slet ikke forestille mig at lysten til at gå i byen ville komme igen. Men det gjorde den altså. Omend den er noget sjælden, så har jeg da haft lyst til at tage i byen når jeg har gjort det. Jeg har jo ikke været presset ud i det ;-)

Jeg synes, at det kan være svært at forlige sin gamle identitet og sin nye identitet, når man bliver mor for første gang. I hvert fald, når man er 25 år. Bekymringerne har dog været helt unødvendigt, for så svært har det altså heller ikke været. Da jeg først var lidt mere tryg i rollen som mor, så slap jeg bekymringerne og fandt ligeså stille ud af, at jeg stadig var den samme. Jovist, jeg har da lidt slappere hud hist og her, og nogle rander under øjnene jeg ikke før har haft. Men egentligt, så er jeg den samme. Bare med en masse ekstra godt i baglandet.

 

nelly

Kjole fra nelly – 113 kr. (Affiliate link)

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg på make-up: Alt under 130 kr.