Incredibaby
A-derma skepsis? Jeg tager det helt roligt.

Hvad hvis nogen stjal fra din familie?


Falck

Sponsoreret indlæg

For få måneder siden flyttede vi ind i vores allerførste hus. Vores eget, som kun vi ejer. Det er lidt vildt, og meget angstprovokerende. For hvordan sikrer man sig lige? Hvad hvis der sker noget med huset? Hvad hvis der kommer indbrud?
Tanken om, at en tyv skal rode igennem vores private sager og stjæle eller ødelægge uerstattelige minder fra eksempelvis Elliots første tid er simpelthen ikke til at bære. At en indbrudstyv skal snage i alle vores ting er simpelthen så klamt at tænke på! Vi har derfor talt meget om forsikring, ekstra låse og alarmer. For det er umiddelbart de muligheder vi ser.

Vidste du: Et alarmskilt giver faktisk op til 70% mindre chance for indbrud i hjemmet!

Udover at installere en alarm, som jo betyder at der kommer udrykning i tilfælde af indbrud, så kan man også gøre andre ting for at sikre sit hjem mod indbrud og passe på sine værdier. Hjemme hos os har vi først og fremmest billeder af vores værdigenstande liggende – hverdagsbilleder hvor de er i brug har vi gemt. Billedet i indlægget her kunne være et eksempel på sådan et billede. Hvis uheldet skulle være ude, er de rare at have når forsikringen skal ordnes. Men forebyggelsen er vi selvfølgelig mere interesseret i, så vi undgår indbrud i stedet.

Er du godt sikret mod indbrud?
Kig på tjeklisten her og se hvor mange punkter du kan vinge af. Hvis du gerne vil sikres bedre end du er lige nu, kan det måske være en god idé med en Falck Alarm? Der er gratis installation i øjeblikket.

Hvis du godt kunne tænke dig at vinde sådan en fætter, så kan du lige nu tilmelde dig Falcks nyhedsbrev lige her – så deltager du nemlig automatisk i konkurrencen om en Falck-alarm med foto til en værdi af 6270kr!

Vi har altid vores computere og lignende ting gemt et atypisk og svært tilgængeligt sted når vi er ude af huset i en hel weekend eller en hel dag. Derudover er vi også i gang med at få sat mærkater på vores elektronik så de ikke kan sælges videre. De kan fås hos politiet og du kan spørge efter en ”mærkningssæt”, hvor det både skal sættes på værdierne og på døren, således det sidder sammen med alarmskiltet. Det giver den potentielle tyv informationen om, at du faktisk både har alarm, og at dit elektronik eksempelvis ikke kan sælges videre. Så kan de måske ikke bruge det til så meget.

Vi har en mappe til kvitteringer på større køb. Det er f.eks. TV, Computere, Iphones osv. Vi skal dog snart have dem alle scannet ind på computeren, så vi ikke får dem væk. Vi er nogle rodehoveder, så det kræver lidt organisering når vi skal opbevare vigtige papirer ;-)

Når vi er ude af huset sørger vi for at lade lyset være tændt og lade huset se så ”beboet” ud som muligt – vi har f.eks. potteplanter i vinduet, så det tager noget af udsynet ind i huset. Et andet lille fif kan være, at lade et par sko stå foran døren, så det ligner du er hjemme.

Vidste du:
– At de nye firkantede Ruko nøgler er mere sikre end gamle runde nøgler?
– At haveredskaber faktisk kan være en hjælp for tyven når han/hun skal bryde ind? Sørg for, at de ikke ligger fremme.

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A-derma skepsis? Jeg tager det helt roligt.