Incredibaby
Mor med tømmermææææænd!

Så blev moren altså luftet! Dét burde vi gøre noget mere…

kbh6
Fotograf: Victor Jones

 Kjole her (affiliate link)/ Sko her (affiliate link)/ Læbestift her

Jeg er i live! (indsæt selv Burhan G melodi) Jeg trak mig igennem sølet (aka. søndagen), og kom ud på den anden side (indsæt selv hvilken som helst kliché break-up song). Jeg kan nærmest allerede mærke hvor meget stærkere jeg er her bagefter. Fandme lige før jeg hellere vil føde end at have så slemme tømmermænd igen. Det var en joke! Tror jeg…

Jeg drikker jo altså ret sjældent – jovist, jeg drikker da et glas vin eller en kold øl i ny og næ, men det er virkelig længe siden jeg har drukket gin/lemon, shots, rødvin, hvidvin, sodavands-stads UND.SO.WEITER på én aften. Yikes.

Det er egentligt ikke fordi jeg skal blive ved at koge suppe på lørdagens fest. Nu er det ligesom overstået, og så kan jeg nyde mine gode minder fra aftenen selv. Men der er så mange fine og sjove billeder som jeg næsten er nødt til at vise. Sådan nogle mommy-bloggere render jo ikke til fancy fester og events ugentligt som de stilede mode-bloggere gør. De har altid vildt mange seje billeder, synes jeg! Og nu har jeg altså endelig nogle at vise også ;-)

kbh2

Johanne er fotograf på stort set alle billeder, og det er også hende der har været så sød at låne mig de fleste billeder i indlægget her. Hun har et voldsomt lækkert kamera, som jeg er dødmisundelig på! Hun linker til det i indlægget her.

Make-up blev lagt hos MAC, og de var simpelthen de sødeste og mest hjælpsomme folk derinde! Simpelthen så god service, og jeg kan kun anbefale dem hvis man skal have lagt make-up! Jeg har fået lagt make-up af dem i både Aalborg og København, og jeg har kun gode oplevelser med dem!

kbh

Festen blev holdt på Radisson Blu, og der var jo sådan en fancy pressevæg med rød løber og hele pivtøjet. Maya og jeg var en smule betænkelige ved det der med at posere, som vi jo ikke ligefrem er trænede i ;-) Men i går blev billederne offentliggjort, og ved I hvad? Det klarede vi sgu meget godt, synes jeg! Af en fitnessblogger og en mommyblogger at være, så kunne vi da godt mænge os med de poseringsvante modebloggere (som altså i øvrigt er mægtigt søde, selvom de har uretfærdigt lange ben ;-) )

kbh7
Fotograf: Victor Jones

kbh10 Fotograf: bymartina.com

kbh11Fotograf: bymartina.com

Nu hvor jeg er kommet hjem og har fået fordøjet hele, så er jeg bare glad. Hold nu op, hvor var det en pisse fed weekend, og jeg glæder mig allerede til at besøge Maya og Johanne i Århus igen!

En ting jeg også tænker er: “Godt jeg ikke skal drikke igen lige foreløbigt!”
Jeg troede faktisk, at jeg var blevet klogere. Åbenbart ikke. Det må jeg arbejde på.

kbh8

 

kbh4

 

kbh9

 

kbh5

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @incredibabydk, facebook @incredibaby og snapchat på "sanneagersnap"
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor med tømmermææææænd!