Incredibaby
Så blev moren altså luftet! Dét burde vi gøre noget mere...

Om at nå det hele i hverdagen

FullSizeRender-12

Jeg kan huske, at jeg godt kunne føle, at jeg havde vildt travlt dengang jeg studerede. Jeg havde både forelæsninger, projekter der skulle skrives, et fritidsarbejde samt veninder og kæreste, der skulle plejes. Jeg synes virkelig, at jeg havde sindssygt travlt. Det havde jeg ikke…

I hver fald ikke i forhold til i dag. Dagene og ugerne flyver afsted. Ud af sengen, lave morgenmad til E, gøre mig klar imens Mads giver ham mad, afsted mod jobbet, hjem igen kl. 16.00, lege lidt på madrassen, lave aftensmad, bade Elliot hvis han skal i bad, putte, og så lige et par timer foran tv’et med Mads inden vi går i seng. Og så blogger jeg jo altså også lidt om aftenen. Fordi jeg ikke kan lade være, og fordi det er skide hyggeligt. Og fordi det er mit eget, og ingen andres. Det kan jeg godt lide :-)

Men jeg synes godt, at det kan være svært at være overskudsmenneske og mor når jeg egentligt gerne ville have 3 timer ekstra i døgnet. Kan man købe det nogle steder? Der er tusind ting jeg gerne vil nå om aftenen. Jeg ville gerne nå både at rydde op, gøre rent, bage brød og tage mig et langt bad. Det er bare svært at nå, når man går i seng før 22.00 fordi arvingen ikke sover super godt om natten for tiden. I nat fik han en flaske 4 gange, fordi han simpelthen ikke ville falde til ro uden. Ikke store flasker, men de skal jo laves uanset hvor store de er. Så det er ud af sengen og lave flaske, sove i halvanden-2 timer og så op igen. Og så står vi op kl. 6.00, og så skal man ellers op på kontoret og præstere noget anstændigt på jobbet også.

Det er egentligt ikke nogen klagesang, for de fleste ved jo godt, at det er krævende at have børn. De fleste ved også godt, at det jo er det hele værd. Ellers ville folk jo ikke blive ved med at få børn – og da slet ikke mere end ét. Men det er meget rart lige at få reflekteret lidt over, at det er hårdt, men at det ikke er for hårdt. At det faktisk går rigtig fint på trods.

Dagene hvor det virkelig føles presset går jeg meget op i, at maden skal være nem – og at nemt ikke er lig med junk. Så i aften fik vi kylling i ovnen, og søde kartofler med cheddarost. Tilbehør var en lille hurtig tomatsalat med balsamico, og så var det en udemærket aftensmad.

Er der mon andre, som nogle gange har svært ved at nå alt det de gerne vil i hverdagen?

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

4 kommentarer

 • Ja pyh hvor jeg kender det. Pludselig sætter man enormt pris på weekender og ferier :) Efter jeg er gået på barsel igen nyder jeg virkelig at jeg ikke skal nå noget og f.eks. bare kan have lange morgener med min søn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og prøv så at tilføje fritidsinteresser til junior også… Her er hun 5 år og jeg kan til tider stadig føle mig helt overkørt…

  Her prøver jeg så vidt muligt at have madplan og det der med at lave mad til flere dage er også noget vi praktiserer. Derudover så har jeg forvist vasketøjet til weekenden og rengøringen har jeg udliciteret til en stor skolepige som tager det grove – støvsugning og gulvvask, badeværelser og tørre støv af hver anden uge… Badeværelset og støvsugningen tager vi så selv den anden uge…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi er begyndt på at lave mad til to dage, men kun én gang i hverdagene – vi laver mad søndag og har rester til mandag. Vi laver mad tirsdag og har rester til onsdag, torsdag er det rugbrød/rester fra fryseren/tale away/spise hos familie og fredag og lørdag er det hvad vi har lyst til fordi overskuddet er til det netop disse to dage. Således laver vi altså kun mad én gang i hverdagene (tirsdag) hvilket frigører en hulens masse ekstra tid med vores datter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Agersnap

   Hej Trine,
   Det var smart! Hos os er vi også fan af rester til dagen efter. Pasta/kødsovs og lasagne er således en af favoritterne ;-) En ugentlig rugbrødsdag tror jeg også vi med fordel kunne overveje at indføre herhjemme! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev moren altså luftet! Dét burde vi gøre noget mere...