Incredibaby
Søndag og besøg af fotograf

Se vores fine fotoshoot!

jeanet amby2
Sponsoreret indlæg

Søndagen kom og gik, og som jeg skrev i morges har vi haft besøg af en fotograf i dag. Fotograferingen gik super fint og jeg er meget spændt på at se resultatet af dagens fotoshoot. Jeg har sådan en virkelig god mavefornemmelse – kender I det? At man bare er helt sikker på, at det bliver skide godt.

Fotografen var Jeanet Amby, og hun var kørt hertil fra Herning i midtjylland. Jeg har tidligere set hendes arbejde på bl.a. Instagram, og der er bare noget over hendes billeder, som det virkelig tiltrækker mig.

Hun tager super levende billeder, og er god til at bevare autenciteten i situationerne når hun fotograferer – og det er lige i min ånd! Hendes måde at håndtere små børn er også skøn. Hun er tålmodig, og tager situationerne som de kommer. Det bliver på barnets præmisser, og bliver tilpasset deres leg. Det synes jeg simpelthen var skønt! Især når man har en lille tornado som Elliot. Han ville jo aldrig kunne sidde stille i et fotostudie. I øvrigt synes jeg også der er mega fedt, at billederne er taget i vores eget hjem, som jo er der Elliot har sin færden normalt :-)

Hun har allerede sendt nogle små smagsprøver af dagens udbytte, og jeg kan slet ikke vente med se alle billederne!

I kan finde Jeanet Amby på facebook lige her og på instagram @fotograf_jeanet_amby

jeanet

jeanet amby

 

jeanet amby1

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag og besøg af fotograf