Incredibaby
Lykkerus

Køkkendrømme

Skærmbillede 2016-02-10 kl. 18.01.17

Det er jo ikke længe siden vi flyttede ind i vores nye hus. Nyt forstået på den måde, at vi lige har købt det. Det er et 60’er hus, så man kan ikke ligefrem kalde selve huset for nyt. Vi har renoveret de fleste rum i huset med nye gulve, og vi har vandskuret eller malet i alle værelser. Men køkkenet kunne vi (læs: især jeg) godt tænke os at gøre noget ved. Jeg drømmer om et lyst og minimalistisk samtalekøkken med en ø af en art. Stilrent og grebsfrit. Enten en koge, vaske eller flytbar ø. I ved, et køkken hvor man virkelig kan udnytte samtale-køkkenets åbne luft.

Egentligt kunne vi jo bare gå ud og bestille et nyt køkken, men nu vil vi også gerne have gravet ud til gulvvarme når først vi er i gang, og vi overvejer også om vi skal sætte en brændeovn op i stuen for at kunne varme ekstra godt op til næste vinter. Jeg er en frossenping af kaliber, så jeg fryser stort set altid – uanset hvor varmt der er. Mine svigerforældre har en brændeovn, og deres stue er stort set det eneste sted hvor jeg kan synes der er dejlig varmt. Når andre sveder kan jeg sagtens sidde i en uldtrøje, og gør det også tit. Så jeg tænker, at gulvvarme i køkken og bryggers og en brændeovn i stuen vil være helt perfekt! Nu er der bare også lige noget der hedder økonomi, så det er altså ikke noget vi bare kan gøre her og nu. Men derfor må man jo gerne drømme, ikke?

Jeg håber, at vi får råd til at føre drømmen ud i livet om et års tid. Så kan vi bruge foråret i 2017 på at bo i byggerod i en kort periode, og så kan jeg stoppe med at snakke om køkken hver gang jeg ser et lækkert køkken i tv ;-)

Andre køkkendrømmere derude?

Eller har I fået nyt køkken for nyligt, og hvilket valgte I? Jeg vil meget gerne høre erfaringer med både pris og kvalitet! :-)

Skærmbillede 2016-02-10 kl. 17.57.04

Skærmbillede 2016-02-10 kl. 17.57.44

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkerus