Incredibaby
At være dedikeret mor med karrieredrømme

En polterabend og dagen derpå

I dag er en af de der søndage hvor huset får lov at stå til, og madlavning bliver holdt på en absolut minimum. Det er en af de søndage hvor man tænder tv’et, og denne aktivitet udgør sådan set det meste af dagen. Det er en af de der fantastiske hygge-søndage.

Det er også en af de der søndage med tømmermænd. I går var både Mads og jeg til polterabend hele dagen og kom i seng klokken 02. Vi sov til kl. 8.30, og så var vi altså vågne. Vi kan åbenbart ikke finde ud af at sove længe mere. Vi har hentet Elliot hjem fra farmor og farfar, og i stuen er vores foldemadras lagt ind foran sofaen, dyner og puder er fundet frem, og så putter vi og ser tv. Shit jeg elsker det!

Dagen i går fløj afsted med sjove aktiviteter, men i dag har jeg virkelig mærket savnet til den lille arving. Det er SÅ underligt at vågne op til et “tomt” hus. Det var naturligvis rart at have tid til at pleje sine tømmermænd, men det er bare som om jeg ikke kunne slappe helt af fordi jeg savnede Elliot. Så det var altså bare skønt at få ham hjem igen.

Den lille mand er en smule pylret, og jeg tror der er 3 nye tænder på vej ud. De er brudt lidt igennem, og jeg tror de driller ham. Stakkels lille basse :-(

Han fyldte jo 11 måneder d. 12. februar, så mon ikke der snart kommer et indlæg fra hans side ;-)

God søndag derude!

IMG_1690

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være dedikeret mor med karrieredrømme