Incredibaby
Inspiration til babymad

5 bloggere med x-factor

27-1

Jeg har egentligt lidt svært ved at kategorisere mig selv som “blogger”, fordi jeg synes det lyder som om, at det er det jeg beskæftiger mig med hovedsagligt. Og det er det jo altså langtfra. Jeg arbejder fuldtid på kontor, og har egentligt gang i ret mange andre ting end det der med at blogge. Men jeg ér jo også blogger. Sådan på hyggebasis :-)

Men det var sådan set slet ikke det, det her skulle handle om. Jeg ville nemlig fortælle, at jeg jo selvfølgeligt også selv læser blogs. Det er skide hyggeligt, og jeg læser ikke kun mor-blogs!

Her er 5 af mine yndlingsbloggere, som jeg synes har X-factor (det er vel fredag), og som I bør tjekke ud!

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 18.58.18

Far til fire piger
Allan er ny her i blogland på Bloggers Delight, men har blogget lidt hos ChriChri, og har en sygt lækker instagram. Jeg synes, at han er helt vildt one of a kind fordi han er mand og har et mega skarpt øje for æstetik. Han arbejder med mode til dagligt, har en vanvittig sko-samling og 4 møg-lækre døtre. Han var min bord-herre til BD Gallafest, og jeg kan godt fortælle jer, at han er en sjov herre. Vi fik drukket rødvin til festen, danset moderne på Zen og spist babybites midt om natten. Tjek ham ud – han er et kig værd!

Har X-factor fordi: Han er far-blogger og har et æstetisk øje der ville gøre enhver kvinde misundelig!

 

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 19.00.23

Mig og min Tinder baby

Alexandra er 25 år, mor til Elliot og har en mor-blog. Lyder det bekendt? I think so ;-) Og så er hun sjov – det ved jeg så ikke om man synes, at jeg er… Men jeg synes i hvert fald at jeg, ligesom hende, er ærlig omkring det der med at være mor. Jeg har været lidt mere heldig på nogle områder (læs: graviditet uden hæmo og ride), men ikke desto mindre kan jeg følge hendes pointer til fulde! Jeg har endnu til gode at møde hende, men mon ikke vi får chancen for at hilse en dag :-) Tjek hende ud her!

Har X-factor fordi: Hun er pisse sjov og ærlig!

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 19.01.13

Maya Drøm
Nu skrev jeg jo, at jeg også læser andet end mor-blogs. Én af dem er Mayas blog som er et mega fint mix af træning, opskrifter, positivt livssyn og så har hun et fint æstetisk univers. Jeg synes det er så hyggeligt at følge med i især hendes studier, hendes refleksioner omkring sundhed og hendes fine billeder. Jeg har haft fornøjelsen af at dele hotelværelse med Maya (sammen med Johanne fra nutidensmor.dk), og hun var så sød at lægge en stor badekåbe over mig da jeg faldt i søvn midt på sengen – ovenpå dynen ;-) Find hende her.

Har X-factor fordi: Hun har et skønt syn på kost og træning!

 

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 19.03.14

Sandra Willer
En anden blog jeg har læst meget længe er faktisk blogbySandra. Måske tænker I, at det er et lidt underligt match, men jeg synes det er så hyggeligt at følge med. Jeg læser ikke med fast, men sådan engang imellem – og det har jeg gjort længe. Og det er sjovt at se hvor stor hun pludseligt er blevet, og hvor dygtig en blogger hun bare er. Og kunne vi så lige blive enige om, at hun er skide smuk?! Hun har virkelig mange trolls i sit kommentarfelt på instagram, men hun håndterer dem mega professionelt, og det synes jeg er så sejt. For shit hvor kan folk være lede. Hendes univers er super fint og meget girly – der er meget fint at kigge på :-)

Har X-factor fordi: Hun er skide lækker (!), og hun skiller sig ud selvom hun begår sig i et segment med MANGE bloggere!

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 19.28.04

Pudderdåserne
Nok den blog jeg har læst i allerlængst tid. Mine go-to kvinder når jeg skal opdateres om noget der har med make-up, kemi eller andet personlig pleje at gøre. I mine øjne ved de alt der er at vide (selvom de nok selv vil mene at det er at tage munden for fuld). De har en totalt no-nonsense tilgang til skønhed og taler frit fra leveren. Jeg stoler 100% på, at de altid giver deres ærlige mening – og det er guld værd for mig. Jeg mødte Katja til BD galla, og måtte simpelthen gå hen og sige hej – totalt starstruck fan. Haha! I kender dem sikker allerede, men hvis ikke I gør – så tjek dem ud!

Har X-factor fordi: De er hudløst ærlige og man kan mærke at de ikke er til salg, hvilket er guld værd!

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

7 kommentarer

 • Ej, hvor fedt at du har MIG med. Er meget stolt:) Og glæder mig til at møde dig en dag.

  kh
  http://migogmintinderbaby.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de søde ord, søde Sanne! :)
  Ja – man skulle tro at det var mig der var mor… Men kunne ikke lade dig ligge og fryse! ;) Håber vi snart ses!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Agersnap

   Velbekomme søde du! Du er nemlig en rigtig care-giver ;-) I lige måde – jeg må snart komme til Århus og besøge jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for anbefalinger :-) Jeg er ny i blogverdenen, så dejligt med lidt inspiration. Og i øvrigt en rigtig fin blog du har dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Agersnap

   Hej Nana. Tak for din kommentar – hvor er jeg glad for dine søde ord! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker når bloggere ikke er bange for at rose hinanden (: Super godt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Agersnap

   Hej Mikkel – tusind tak, det er jeg virkelig glad for!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til babymad