Incredibaby
Sange, der burde handle om forældre

Klar til bryllupsfest for under 200 kr!

asos bryllupskjole 2

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en shopaholic. Men jeg er også vestjyde (oh yes, født og opvokset), så jeg elsker jo også en god handel ;-) Tilbud, udsalg, procenter – I love it! Og med årene er jeg faktisk blevet ret god til at købe gode ting på udsalg, og ikke alt muligt lårt jeg ikke har brug for.

For ikke særlig længe siden begyndte jeg at kigge på kjoler til de 2 bryllupper jeg skal til. Det nærmer sig, og jeg skulle have fundet de helt rigtige kjoler. Jeg vil helst ikke afsted i den samme kjole 2 gange, så der røg 2 kjoler i kurven – og jeg fik altså 70% – win!

De er skide flotte hvis jeg selv skal sige det, og jeg glæder mig til at have dem på! Den ene af dem er denne, og den er altså sat ned til 191 kr! Det er altså et kup, synes jeg! Eneste minus er, at det er en “tall” model, hvilket jeg jo ikke ligefrem er. Men hvis man har en mor der kan bruge en symaskine, så er det intet problem. Der er slids hvilket gør det ret nemt at lægge den op :-) Jeg har en str. 8, hvilket vist svarer til en 34/36 stykker i danske størrelser :-) Den er i øvrigt mega stretchy og behagelig at have på selvom den er temmelig stram. Den anden er en helt anden type kjole, men den får I at se på lørdag når jeg skal have den på ;-)

Kjolen finder I lige her.

asos bryllupskjole

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

4 kommentarer

 • Sine L

  Wauw Sanne, du ser meget smuk ud i kjolen! Sikke et kup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Tusind tak! Det var et super kup – dejligt med gode procenter ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gid min post-gravidmave kunne se pæn ud i sådan en kjole. Den er virkelig pæn på dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Tusind tak, hvor er du sød! :-) Jeg har været heldig med at maven trak sig sammen igen efter udvidelsen – for jeg har ved gud ikke rørt mig :-o

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sange, der burde handle om forældre