Incredibaby
How to: Udnytte bloggere!

Mit mest læste indlæg nogensinde: 11 irriterende ting, folk siger til en nybagt mor

Har I mon fået læst dette? Det er mit mest læste indlæg, og over 30.000 personer har været forbi netop dette indlæg :-)

 

Der er de typer mennesker, som bare ikke rigtigt forstår det. Og som nok siger det i bedste mening, men faktisk mest af alt er lidt irriterende ;-)

 • “Hva så? Opfører han sig pænt? Sover han igennem, eller er han hård?” – Han er en nyfødt baby. Ja, han er hård. Ja, han har brug for tryghed i løbet af natten engang imellem, og ja, han skriger engang imellem. Så ja, det er hårdt. Men han opfører sig præcist som en nyfødt baby bør opføre sig.
 • “Årh, så går du bare derhjemme og hygger dig på barsel?” – Jeg forstår godt, hvad folk mener. Og ja, det er da hyggeligt. Men det er altså et fuldtidsjob at tage sig af sådan en lille én.
 • “Man kan da ikke se du lige har født.” – Og så står man der. Og ved egentligt ikke heeelt hvad de præcist mener, og hvad man skal sige. Det er en kompliment, I know. Men det ér sgu en lidt underlig kommentar. Prøv med “du ser dælme godt ud” – det er meget nemmere at svare på, og en reel kompliment.
 • “Ammer du så?” – Skide irriterende spørgsmål for de der ikke ammer. Det synes jeg i hvert fald, efter jeg er stoppet.
 • “Gjorde det ondt at føde?” – Ja, det føltes nogenlunde som at skide en kommode.
 • “Ej, han skal da heller ikke sove hele tiden, skal han?” – Jo, det skal han. Tør du vække ham?? I dare you.
 • “Nå, det var da noget træls noget at han har været vågen i nat. Men så kan du jo tage en lur i løbet af dagen.” Nej, egentligt ikke. For barnet skal have sutten, trilles og vugges hvert 30. minut. Hvis man på et tidspunkt begynder at kunne nå en lur imens barnet sover til middag, så glæder jeg mig altså meget!
 • “Tror du, at du har nok mælk?” – Nok den mest irriterende kommentar af alle.
 • “Mon der er næring nok i mælken, når han vil spise så tit?” – Ja, gad vide. Skulle vi prøve at dvæle lidt mere ved den tanke?
 • “Arj, jeg elsker bare den glød jeg får under graviditet og amning. Man er bare så frugtbar og kvindelig, ikke?” – Hvilken glød? Er det den grå kaffe-glød vi taler om, eller er jeg blevet snydt?
 • “Er far så god til at passe ham nogle gange” – Ja, det er han. Men man passer altså ikke sit eget barn. Ikke når det bliver betonet som en reel babysitter tjans. Det er 50% hans barn, ikke? ;-)

barnedåb viggo

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @incredibabydk, facebook @incredibaby og snapchat på "sanneagersnap"
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to: Udnytte bloggere!