Incredibaby
Mit mest læste indlæg nogensinde: 11 irriterende ting, folk siger til en nybagt mor

Min baby bliver 1 år?

611-1

Snart bliver Elliot 1 år.
D. 12/3 er det et år siden vi pakkede tasken, blev hentet af en taxa kl. 9.45, og kl. 10.00 stod med svedige håndflader ved indgang 9 på Skejby Universitetshospital.

Denne gang skulle vi ikke ind på akutmodtagelsen til en af vores utallige ekstrascanninger. Denne gang var det den ægte vare. Vi ville ikke komme hjem før vi havde et barn i armene. Og den tanke var dælme lækker når man stod der med vand i kroppen og læber på størrelse med Kylie Jenner.

Vi skulle denne gang gå op ad trapperne som førte op til himmeriget for gravide: Fødeafdelingen. Og nu tænker I måske “Det er da ikke ligefrem himmerige at føde?” Og nej, det er det da ikke. Men tanken om, at man endelig er færdig med at være tyk, træls og tarvelig at se på efter fødslen er en befrielse af kaliber.

For pokker hvor jeg glædede mig til at føde. Også til at prøve at føde. Til at finde ud af hvad de der veer egentligt er for nogle. Til at kunne snakke med om alt det der fødselshalløj. Og så til endelig at møde ham jeg havde delt mad , krop og ribben med så længe (shit hvor var det rart at slippe for daglige indvendige tæsk!)

Men nu er det altså snart 1 år siden. Jeg var på dette tidspunkt sidste år 35+6, og ville så småt gå i fødsel om 5 dage. Hvorfor det skulle tage yderligere 4 dage før jeg rent faktisk fødte kan du læse mere om her og her.

I næste weekend har Elliot fødslsdag, og vi holder naturligvis fest i den anledning. Fest er måske et forkert ord, eftersom det er en børnefødselsdag. Men det er en festlig begivenhed, og jeg glæder mig meget til at få hele familien på besøg til festivitas. Jeg har planer om at pynte op til den helt store guldmedalje med balloner og hale svineriet. Jeg har fundet opskrift på en oreo kage frem, og jeg tror det skal udgøre kage-indslaget til fødselsdagen. Vi bliver en flok på omkring 17 personer, så der skal laves en omgang brunch med alt muligt forskelligt. Det er nok meget heldigt, at Elliot står op klokken alt for tidligt – så har vi da tid til at forberede det hele inden klokken 11.00 når gæsterne kommer :-)

 

Hvordan holder/holdte I den første fødselsdag for de små?

E 1 år

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Ane

  Snart stort tillykke med ham:-) Hvordan går det med nætterne hjemme hos jer? Og giver du stadig flaske om natten? Min dreng på snart 11 måneder får stadig en putte flaske og måske 1-2 flasker om natten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Mange tak! :-) Det går rigtig fint faktisk. Han får, som hjemme hos jer, en putteflaske og en flaske eller 2 om natten. Det fungerer rigtig fint, for han sover med det samme han har tømt flasken :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit mest læste indlæg nogensinde: 11 irriterende ting, folk siger til en nybagt mor