Incredibaby
Fortæl mig om din perfekte morgen

Giver det mening, Instagram?

Inden du læser dette indlæg skal du lige gøre op med dig selv, hvorvidt du er typen der tager ting personligt. For sådan skal det altså ikke forstås – det er bare sjov og spas! ;-) Men Instagram har altså nogle sjove tendenser. Johanne berører emnet i dette indlæg – og selvom det ikke helt er det samme jeg vil skrive om her, så vil jeg altså alligevel lige råde jer til at læse hendes indlæg :-)

Men for at komme til sagen, så er spørgsmålet jo: Giver det mening, Instagram?

 • Nicolas Vahé krydderier. På en string pocket hylde. Minimum 3 meter væk fra kogepladen, hvor man altså oftest bruger mine krydderier. Giver det mening? Nej, det gør det ikke.
 • Hårbånd på små søde skaldede babyer. Gerne med en knude eller blomst, som i hvert fald er halvt så stort som selve hovedet. Giver det mening? Nej. Jeg forestiller mig, at det må være ret tungt for sådan et lille hovede?
 • Piger, der uploader billeder med en kliché-tekst alá”being normal is boring” (med et baggrundsbillede af Marilyn Monroe). Først og fremmest: Marilyn døde af en overdosis. En smule mere normalitet ville nok ikke have skadet. For det andet: Dit lange lyse hår, skinny jeans, og CK logo trøje er temmelig mainstream. Giver det mening? Nej.
 • 3 ugentlige billeder af noget ByLassen lir. Gerne en kubus. Billedet skal helst være taget på helt hvid baggrund, der skal et helt lyst filter på, og så skal du gerne bruge nogle sort/hvide tegn i første linje af din tekst – IKKE emojis. Gentag efter behov, hvis 3 gange ikke er nok. Giver det mening? Nej.
 • Billeder hvor du tilkendegiver, at du nu er blevet belieber. Billedet skal gerne være et screenshot af din iPhone skærm der afspiller en af hans nye sange. Giver det mening? JA for helvede. Hans nye album er jo for sindssygt? Vi burde alle være beliebers fra nu af!
 • Billeder+tekst der fortæller at “haters gonna hate”, og “velkommen til alle de der snager uden af følge – jeg ved jo godt I kigger med”. Slap af, dame – så kendt er du sgu heller ikke. Lad os venligst ikke forveksle “insta-famous” med at være kendt i virkeligheden.
 • Anbefalinger af den samme webshop, som går igen på 8-9 af de større instagram-profiler. Ingen information om, at det er sponsoreret (for det er jo heeeelt tilfældigt, ikke?). Giver det mening? Nej (og det er i øvrigt ulovligt.. Hvis og såfremt der altså er indgået nogen form for aftale)
 • Pileaer. Pileaer everywhere. I krukker, i kopper, i krystalglas. Giver det mening? Nej. (Men for faen hvor de formerer sig. Og ja – jeg er selv én af de “crazy-pilea-ladies” ;-) )

15-1

Jeg ville egentlig have lagt et billede op af mig selv her til aften. Men jeg er ugly as fuck i mit kamera lige nu, så I får dette i stedet. Sidder lige nonchalant og griner mens jeg skriver. ‘Cause that’s how I roll. (og det giver overhovedet ingen mening. Alle ved jo, at man blogger i sofaen med benene i sofaen og en skål slik ved siden af!)

Redigeret: Skæbnen ville, at den vildt søde Sisse ovre på fenjadora.dk skrev dette indlæg få minutter inden jeg postede indlægget her. Så hvis I synes, at det der med Instagram-finurligheder er sjovt, så bør I altså lige kigge med ovre hos hende også ;-)

Har I nogle flere punkter til listen? ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @incredibabydk, facebook @incredibaby og snapchat på "sanneagersnap"
   

6 kommentarer

 • Ha ha skønt indlæg!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Sanne. Håber det er i orden jeg har stjålet dit billede af dig fra dette indlæg, da jeg har lavet et indlæg over de blogs jeg læser mest. Du må endelig sige til, hvis det ikke er okay, at jeg har brugt billedet.
  Hav en rigtig god lørdag!
  Mvh. Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Lotte,
   Tusind tak for de fine ord på din blog, og tak fordi du lige spørger om lov. Det er naturligvis helt okay! :-)
   Mvh. Sanne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] (REDIGERET Og nu vi snakker “ensformigt”, så har min gode (og søde!) kollega INCREDIBABY.DK og jeg nærmest skrevet to ens blogindlæg, uden det var aftalt, og uden vi så hinandens indlæg først! Ej, okay, ikke ens – men de minder om hinanden. Vi har sågar næsten trykket udgiv samtidig. Jeg kan kun anbefale at læse hendes enormt sjove og velskrevne indlæg også. Find det lige her! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kvinder der poster et billede af dem selv, enten i undertøj eller badetøj, med tekst ala ‘kan jeg tillade mig at tage dette på.. Føler mig så tyk’ giver det mening? Nej… De vil jo bare have folk skal skrive ‘neeeeeeej smukke du ser så godt ud’ ! Stop..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortæl mig om din perfekte morgen