Incredibaby
Vinderen er trukket - blev det mon dig?

Noget om en børnefødselsdag, oreokage og gaver

fødselsdag3

I dag er det d. 12. Marts. For 365 dage siden så Elliot for første gang dagens lys på en varm forårsdag på Skejby Sygehus.

I dag, 1 år senere er vi forældre til en dreng på 79 cm og 11 kg. Han er ikke længere en baby, men en vaskeægte tumling.

Vi har haft besøg af begge familier i dag, og Elliot virkede til at nyde opmærksomheden og aktiviteten. Han er jo vant til at gå rundt med os to kedelige voksne herhjemme ;-)

Dagen bød på brunch, kaffe og kage. Ret traditionel børnefødselsdag tror jeg – i hvert fald når børnene stadig ikke aner hvad der foregår.

Hvis I følger med på instagram (@incredibaby) eller på snapchat (sanneagersnap), så har I nok allerede set lidt billeder fra vores dag :-)

fødselsdag4

 

fødselsdag

 

fødselsdag1

 

Kagen var en oreobund med chokolademousse ovenpå – det var altså en pænt tung kage! Men den smagte lækkert, og må være drømmen for enhver chokolade-elsker ;-)

fødselsdag2

 

fødselsdag5

 

fødselsdag10

 

fødselsdag8

Det der cake-smash er ikke lige noget for os, så det var der altså ingenting af. Det er ikke fordi han ikke må svine med maden – jeg synes bare det er lidt noget underligt noget. Intet galt i, at nogen praktiserer det – men vi synes ikke det giver mening i vores familie :-) Elliot har ikke rigtig fået sukker endnu, men han fik lov at smage noget kage i dag. Det kunne han ikke lide, så det droppede vi altså ret hurtigt. Han fik sin sædvanlige øllebrød og fik en bolle :-)

fødselsdag11

 

fødselsdag9

 

fødselsdag7

 

Elliot har fået de fineste gaver, og har endda også fået en god slat penge. De skal gå til en cykelhjelm, og derudover skal vi snart have købt en større autostol til ham. Det er en jungle, og jeg må hellere få sat mig grundigt ind i sagerne inden vi køber noget :-) 

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er trukket - blev det mon dig?