Incredibaby
Noget om en børnefødselsdag, oreokage og gaver

Hvordan ændres din krop efter børn?

Nu ved jeg, at I der læser med både er kvinder med og uden børn. Jeg har ikke fornemmelsen af, at super mange mænd læser med – men hvis der skulle gemme sig nogle mænd derude, så velkommen til! ;-)

Rent centimetermæssigt er der i dag ikke forskel på præ og post Elliot. Faktisk er jeg en smule mindre end før jeg blev mor. Men en hel del blødere! De steder på kroppen der engang var faste, er i dag blevet… ja, ikke faste i hvert fald ;-)

Så jeg tænker og håber at mine medmødre måske kan nikke genkendende til et par af mine kropslige ændringer. Og til jer der ikke har fået børn: Bare rolig – det er det hele værd!

Ikke-navngivet

Og nu siger jeg jo, at det er det hele værd. Hvorfor så det? (jeg ved godt, at I jo selvfølgeligt godt ved at børn er ALT værd)
Men det større smil er virkelig sandt. Jeg havde vitterligt ikke følt lykke på sit højeste niveau før jeg blev mor. Elliot kan gøre mig gladere end glad, mere stolt end stolt, blødere end blød og lykkeligere end lykkelig! Når han stikker mig sit sødeste smil er en dårlig dag ikke længere dårlig. Og enhver hård periode bliver reddet af hans søde lille personlighed (faktisk har han efterhånden en ret stor personlighed…). På den måde er han vores lille supermand – han redder os når vi synes det hele godt kan være lidt presset med job, speciale, hus og alt muligt. For fanden han er skøn!

213-1

Foto: Jeanet Amby

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @incredibabydk, facebook @incredibaby og snapchat på "sanneagersnap"
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om en børnefødselsdag, oreokage og gaver