Incredibaby
Historien om os: Sådan mødte jeg Mads

“Her går det jo faktisk meget godt…”

Nu er Elliot jo faktisk ved at være en stor dreng. 1 år og alt det der. Og moren og faren er ved at vænne sig til tanken om, at vi ikke længere har en baby, men en tumling. Han kan lige pludselig finde ud af utroligt mange ting, og ændrer hele tiden udtryk. Han vokser simpelthen SÅ hurtigt, og jeg kan slet ikke følge med (kliché, I know).

Herhjemme går det strygende. Simpelthen helt kanon faktisk.

Elliot er nemmere at putte. Han bliver ikke vugget, og falder enten i søvn i vores seng eller i sin egen seng. Nogle dage tager det 10 minutter, andre gange tager det en time. Men vi har ikke været ude i nogle timer-lange putte-sessioner indtil videre. Ret stor succes, må man sige.

Og jeg arbejder jo. 8-16 hver dag, på kontor. Med nogle helt kanon søde kollegaer – det skal man huske at sætte enormt stor pris på.

Huset skal snart til at gøres forårsklar. Egentligt mest haven. Vi skal have givet solterassen en god gang olie-behandling, have købt grill og havemøbler, og så skal vi have ordnet selve haven. Der skal fjernes nogle buske, vi skal have gang i en plænelufter, og så skal vi have skabt noget mere luft i vores allerede ret skønne have.

Indenfor har vi nogle mindre projekter der venter, og lur mig om der ikke kommer til at gå en hel del tid før vi er færdige – evighedsprojekter, ikke? ;-)

Jeg glæder mig til foråret for alvor får sit tag i os og vi kan bruge endnu mere tid udenfor sammen med Elliot. Snart vil han gå rundt selv, og så bliver det skønt at have ham med ude i haven og få græs under fødderne.

Kort sagt, så kører det hele faktisk som det skal.

Jeg håber I andre allesammen har nogle ting at glæde jer over i hverdagen. Det er nogle gange de små ting der gør den store forskel.

Nu vil vi se x-factor og flade ud på sofaen resten af aftenen! :-)

God aften!

(Elliots tøj kan købes her: T-shirt / Bukser )

IMG_2364

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @incredibabydk, facebook @incredibaby og snapchat på "sanneagersnap"
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om os: Sådan mødte jeg Mads