Incredibaby
Jeg har brug for jeres hjælp - Cykelhjelm!

Fejl, jeg har begået som mor…

  • Tænkt “vi kan nok godt lige klare os uden pusletaske – vi er jo hurtigt hjemme igen”. Barnet skider every fucking time!
  • Tænkt “ej, han kan godt lige få lov at kravle uden ble – han synes jo det er så skønt. Han skal nok heller ikke tisse i lige netop DE 5 minutter han ikke har ble på.” Jo, det skal han. Stensikker vinder!
  • Vasket ham bag ørerne uden at folde dem heeelt ud. Der er åbenbart en ekstra fold helt inde bag ørerne. Og det lugter af død og ødelæggelse, hvis man ikke lige (som ny mor) er klar over, at mælken altså løber derned når de så sødt ligger der og spiser. Yikes!
  • Vænnet ham til at blive vugget. Rookie mistake nummer 1! Men for fanden det var hyggeligt da han var lille, ikke?
  • Tænkt “jeg kan da sagtens lige nå på WC alene imens han ligger og leger” Som om!
  • Tænkt “han skider nok ikke lige på de 10 sekunder det tager mig at hente en ble. Han får lige lov at ligge uden” Jo, det gør han. På lammeskindet, naturligvis… (han lå på gulvet, bare rolig ;-) )
  • Bekymret mig om hvad andre synes om mig som mor. Helt ærligt, ikke? Fuck det.
  • Bekymret mig om, at Elliot altså på et givent tidspunkt burde være begyndt at spise visse madvarer – og er det normalt at han endnu ikke gider tygge som nogle andre børn? Pyt nu med det – alle børn er forskellige, og han skal NOK nå at overgå til helt almindelig ikke-most føde en dag. Jeg har endnu ikke set 15-årige indtage mos og grød…
  • Været emsig med at jeg SKULLE lave alt mad selv. Pulvergrød er et ganske fint alternativ hvis man en dag har travlt – eller er på farten.
  • Generelt bekymret mig for meget om, hvorvidt vi nu gjorde tingene rigtigt.

Alle de her ting har jeg lovet mig selv, at jeg vil prøve at lade være med ved vores næste barn.

Er der nogle ting, som I vil ændre næste gang I får et barn/ håber I ikke kommer til at gøre når I får et barn?

søvn

 

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @incredibabydk, facebook @incredibaby og snapchat på "sanneagersnap"

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har brug for jeres hjælp - Cykelhjelm!