Incredibaby
"Her går det jo faktisk meget godt..."

Jeg har brug for jeres hjælp – Cykelhjelm!

Så er foråret for alvor ved at titte frem, og Elliot har være så heldig at få en cykelstol i fødselsdagsgave. Så nu mangler vi bare en cykehjelm, og så kan vi komme afsted på tur. Måske mangler jeg faktisk også en ny cykel, men jeg klarer mig indtil en god pris melder sig ;-)

Men jeg har ikke særlig meget forstand på cykelhjelme, så jeg kunne rigtig godt bruge jeres hjælp og erfaringer med netop cykelhjelme til de små.

Hvilken har I, hvorfor har I valgt netop den, og hvilket prisleje ligger den i? :-)

Mega meget tak for jeres hjælp! :-)

IMG_2470

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @incredibabydk, facebook @incredibaby og snapchat på "sanneagersnap"
   

4 kommentarer

 • Fra, enig, gå udenom EGG – det er Instagram(spons)hjernevask at man tror det er det eneste rigtige. Den er da sød og flot, men for tung til ham. Den ville være udmærket, men når man kan få lettere og E er så lille som han er, så køb en hos en cykelforhandler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Jeg synes også de ser enormt store ud! Nutcase synes jeg virker smarte – man kan vist få noget halløj til at sætte foran ørerne om vinteren har jeg ladet mig fortælle. Men jeg tænker også, at vi smutter i en cykelforhandler uanset :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Besøg wn forhandler og se. Jeg fravalgte Egg fordi den er alt for tung til min datter og desuden har hun en meget lille hoved. Så der bar faktisk kun en hjelm i hele bukken hun kunne passe (som var en gammel model). Så hun hat en Abus. Den kan købes I de sleske Cykel forhandlere og koster omkring 300 kr (måske 350) og så er den dejligt let.

  Vistnok har den også ret gode resultater i TÆNK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Vi skal helt sikkert ned til en forhandler og kigge – men rart at vide, at Abus passer til de helt små! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Her går det jo faktisk meget godt..."