Incredibaby
Fejl, jeg har begået som mor...

Historien om os – Mads’ version.

Hvordan blev Sanne mor til mit barn??

Okay, det lyder måske lidt misvisende – så hvis du tror, at der kommer den helt store seksualundervisning, så bliver jeg nødt til at skuffe dig ;) Nej, nu har Sanne skrevet om, hvordan vi mødtes fra hendes synspunkt. Der er derefter opstået en efterspørgsel på at høre historien fra mit point of view. Det betyder derfor, at jeg vil forsøge at følge op på hendes sukkersøde fortælling fra min mere ”drengede” side.

Min historie starter noget før Sannes og før jobbet på Flammen. Jeg har en rigtig god kammerat, der gik på studie med Sanne og endda i samme studiegruppe. Og hvis I (kvindelige læsere) ikke ved det i forvejen, så snakker fyre tit og ofte om piger, og hvad der hører til det.

Nu skal det slet ikke lyde fuldstændig stalkeragtigt, for det havde da ikke været mere end en Facebook-søgning eller to (og det ER legitimt i vores digitale tidsalder). Og jeg var endnu ikke brændt helt varm på hende, for jeg vidste som sagt kun perifert, hvem hun var. MEN hun virkede sød. Og som alle kan se, så er hun jo et vaskeægte skår. Så der var da helt sikkert blevet vækket en interesse.

Derefter åbnede Restaurant Flammen i Aalborg, og vi havde begge to fået en stilling blandt mange andre unge. Det var et fedt job, humøret var i top hver evig eneste dag, og i weekenderne drak vi vinsjatter, øl og hvad der ellers var.

før børnSanne – inden hun blev min babymama ;-) Billedet er fra en af vores byture med kollegaerne.

Jeg havde lynhurtigt spottet hende den lille lyshårede med utrolig store og smukke … øjne. Sanne var meget iøjnefaldende hos de mandlige ’Flammer’, og det var hun bestemt også i mine. (Spoiler alert: bliver knasende sukkersødt). Sanne var mere end eyecandy. Hun var en humørspreder. Den lille tøs indeholdt kæmpe sarkastisk humor, og der fulgte grin og godt humør efter hende.

Hende måtte jeg ha’!!!!

Og med de mange vagter og fester var der rig mulighed for at komme hende nærmere. Det skulle dog vise sig at være sværere end først forventet, men efter et par kolde skuldre fik jeg vendt hendes interesse, og den mere drillende periode indtraf.

Vi blev rigtig gode kollegaer, der havde det virkelig sjovt HVER gang, vi var på arbejde. Oprydning og rengøring efter lukketid blev til en fest, når jeg stod og gjorde grill ren, og hun trippede rundt blandt bordene i afdelingen tæt på mig.

Ved siden af tjansen på Flammen var jeg, som Sanne gør også dig opmærksom på, tutor for de nye studerende på min uddannelse. Og da rusturen indtraf modtog jeg et kærligt og nogenlunde diskret hint om, at Sanne havde mod på at tage ’flirten’ skridtet videre og gå ud med mig.

Jeg kunne sagtens læse mellem linjerne på, hvad det betød: ”DER ER STORE MULIGHEDER MELLEM OS, SÅ HOLD DEN I BUKSERNE!”. Beskeden var bare kamufleret i en sød besked, der handlede om, at hun glædede sig til at se mig, og at hun ville sende mig en masse kærlige tanker. Rusturen lakkede mod enden, og jeg havde opført mig eksemplarisk af frygt for at misse chancen da den endelig bød sig. Vores første date var endelig en realitet, og det endte ud i en legendarisk lasagnedate som JEG havde lavet (fra bunden!) – man er vel en gentleman.

Det var en ubeskrivelig hyggelig aften, der stod på vin, lasagne, film og endte ud i en sovende Sanne. Lektie lært: Hvis hun skal holdes vågen, er nusseri i hendes hår åbenbart et no-go.

Det var en succesfuld første aften, der udviklede sig til mange flere dates, og de mange dates er nu endt ud i en lille lykkelig familie i eget hus i Brejning.

Lovestory and Mads is out <3

Læs Sannes version her.

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Helle Simonsen

    Hvor er det bare virkelig underholdende og fængende at hører og følge jer. Elsker når Mads kommer med et kækt indspark fra højre, fra tid til anden👍😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fejl, jeg har begået som mor...