Incredibaby
Livet som Elliot: 1 år og ingen baby længere

Min rene elendighed

coffee

 

I dag skulle være min sidste arbejdsdag inden påskeferien. Jeg har arbejdet både mandag og tirsdag, og skulle kune have fri i helligdagene. Elliot vågnede tidligt, så klokken 6.00 stod vi allesammen op så Mads og jeg kunne nå at drikke en kop kaffe sammen efter Elliot havde fået morgenmad.

Jeg gjorde mig klar, trak i tøjet, lavede kaffe og satte mig ved bordet. Så fik jeg det skidt. Kvalmen svømmede ind over mig, og jeg troede at det skyldtes sult. Jeg spiste et stykke brød. Det hjalp ikke. Kvalmen tog fat, og det var ingen vej udenom. Jeg havde fået bræksyge.

Så jeg er altså ikke på job i dag. Jeg sidder ynkelig og træt under min dyne i sofaen. Mads og Elliot er kørt en tur ud til Mads’ farmor, og jeg er alene herhjemme og slapper af.

I morgen står den på påskefrokost med Mads’ familie, og jeg håber virkelig jeg bliver frisk inden da. Jeg gider  ikke bruge min ferie på at være syg!!

Jeg har lavet mig en kop kaffe som jeg håber kan kvikke mig en lille smule op, og nu har jeg tændt for Netflix. Jeg har startet dokumentaren “Trophy Kids” som er ret skræmmende. Jeg siger til mig selv, at sådan noget nok kun sker i USA; at man presser sine børn så hårdt. Måske tager jeg fejl?

Anyway. Jeg vil prøve at få drukket min kaffe og nyde stilheden selvom det er lidt underligt at være helt alene hjemme helt uden at rende rundt og ordne småting :-)

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som Elliot: 1 år og ingen baby længere