Incredibaby
Min rene elendighed

Noget om hår og sølvshampoo

hår6

Jeg har nærmest altid været ret lyshåret i de kølige nuancer. Varme farver fungerer ikke rigtigt for mig, og derfor er mit hår også altid holdt i en kold tone. Jeg får lyse striber engang imellem, og resten klarer jeg med sølvshampoo nogle gange i ugen. Jeg har efter hånden prøvet en del forskellige, og eftersom jeg har fået nogle henvendelser omkring emnet, så tænker jeg at jeg lige vil smide det op herinde – måske andre leder efter en god sølvshampoo?

Jeg handler oftest hos enten cocopanda eller nicehair, fordi de har de bedste priser på shampoo. Jeg synes det er for dyrt hos frisørerne, og selvom jeg gerne vil støtte frisørerne så må jeg indse at prisforskellen bare er for stor. Jeg oplever faktisk, at jeg nogle gange skal betale det dobbelte ved frisøren. Det synes jeg er øv!

De sølvshampooer jeg har haft størst succes med er disse (de har alle rigtig fine priser synes jeg!):

Schwarzkopf 500 mlSchwarzkopf 250 ml

L´Oréal 500 ml

Joico 1000 ml

I øjeblikket bruger jeg silvershampooen fra L´Oréal (500 ml for 99 kr), og den har holdt et godt stykke tid synes jeg. Den er mega god, men jeg synes ikke den dufter ligeså godt som Joico og Schwarzkopf. Min yndlings må være Schwarzkopfs udgave fordi den er effektiv samtidigt med jeg elsker duften – og så er den billig!

hår5

Nu er det jo sådan, at sølvshampoo ikke er en shampoo som efterlader dit hår blødt og lækkert, så der skal altså en conditioner til. Lige i øjeblikket bruger jeg faktisk en conditioner og hårkur fra Lidl. Ja, du læste rigtigt. De koster ikke engang 20 kr., og det er bare rart at have et økonomisk fornuftigt alternativ hvis man en måned ikke lige føler for at bruge penge på hårpleje. Ellers er jeg glad for Schwarzkopfs “essence ultime” conditioner, som jeg faktisk ikke rigtigt kan finde på nettet. Underligt. Men jeg har altså købt den i de fleste supermarkeder og Matas :-)

hår7

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Sofie

    Jeg vil helst klart anbefale Kevin Murphy silver shampoo.. Den dufter dejligt, gør håret blødt og er virkelig lækker.. Den kan fås billigt på piingu.dk som dog er en side man betaler 80 kr for i måneden – men der er et hav af billige varer og masser penge at spare 👏👍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min rene elendighed