Incredibaby
Noget om hår og sølvshampoo

8 underlige ting fra Postmand Per

Jeg er ret sikker på, at dette må være mit mest forældre-prægede indlæg. Men altså…
Vi kan ret hurtigt blive enige om, at Postmand Per er en sikker vinder. Det dur bare! Barnet går fra skrig og skrål til store nysgerrige øjne når den lille rødhårede mand i det blå tøj dukker op på skærmen. Jeg er skaberen af Postmand Per evigt taknemmelig!

Det eneste problem er bare, at man (læs: jeg) har set de samme afsnit en milliard trilliard gange. Og jeg er stille og rolig gået fra Postmand Per-fan til typen der sidder og parodierer figurerne. Mig og Per er i en hård periode i øjeblikket. Elliot elsker dog os begge meget højt, så jeg prøver at hænge i. Mads støtter os heldigvis i denne periode.

Der er bare ting jeg bider ekstra meget mærke i, i Postmand Per.

For eksempel:

 • Når Ajay i afsnittet “surprise” kommer til at rage pynten ned. Bens reaktion med at slå sig selv i panden er priceless!
 • Når betjent Søbys bukser revner i “Flyvende post”. Allan holder Bennys mor for øjnene, og jeg lægger mærke til det hver eneste gang.
 • Sarah. Bare generelt. Jeg har svært ved ikke at gøre grin med hende når vi ser Postmand Per. Hun udtaler alt på en underlig måde, og hendes toneleje er bare skørt. Gad vide hvem der lægger stemme til hende?
 • Pers hentehår gone bad. Hvad sker der for den frisure man har valgt at give det stakkels postbud?
 • Børnenes entusiasme omkring små ting som modellervoks og balloner. Jeg synes det er så fedt, at de sætter pris på sådan nogle ting. Det materielle bliver sat ned op et niveau hvor alle kan være med. Det er da lidt fint, ikke? :-)
 • At moderen tysser på Nicki så snart han siger en lyd i afsnittet “Flyvende post”. What is up with that, woman?
 • “Det’ en KIRSbærkaaae” Måden hvorpå Mira udtaler ordet får mig til at parodiere hende HVER gang.
 • Da Per i afsnittet med flagermusene formår at lokke hele 3 flagermus ind i et bur alene med brug af et æble?!

søvn

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

10 kommentarer

 • Emilie

  Haha! Er helt færdig af grin. Især over den med der bliver holdt for øjnene da Betjent Søbys bukser revner. Uhh, sikke noget frækt noget.
  Der er så mange åndssvage ting man bare ligger mere og mere mærke til når man har set det 500 gange🙈 Og nu fokuserer jeg ikke på andet. Haha! Tak for et godt grin!😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Haha – hvor er jeg glad for du deler min “begejstrinng” ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Bonusinfo: Der er kun én mand og én kvinde, der lægger stemme til alle figurerne. Nok derfor nogle af dem (Sarah og Allan især!) taler temmelig weird…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Seriøst? Det anede jeg ikke. Men der er mange stemmer der lige pludseligt giver mening så, som du skriver ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Schwartz

  Åh vi ser også så meget Postmand Per herhjemme. Jeg er dog mere begyndt at bide mærke i det socialrealistiske aspekt😉 Hvor synd er det ikke at det er Per, der skal sørge for at Betjent Søbys datter kan komme med til festen fordi hendes far har for travlt med at koncentrere sig om sin date!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Det er sjovt du nævner det, for det har vi faktisk også talt om herhjemme. Det er flere ting, som faktisk virker meget mærkeligt – måske du forsøger at afspejle alle aspekter af virkeligheden? Ej, jeg ved det ikke :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det er fanme sjovt. Har samme forhold til Per, har lagt mærke til mange af de samme ting😂 Og hold nu op betjent Søby er da irriterende, hvorfor skal han altid forhindre Per i at gøre sit arbejde!!!😄
  Rigtig fin blog, god humor, vekslende blogindlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Ja, og Pers “det er første gang jeg ikke er kommet til tiden” i afsnittet med guldstjernen. Manden kommer aldrig til tiden!? What’s up with that? Haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Postmand Per… Jeg har tidligere præsteret at skrive et indlæg om hvor røv irriterende Postmand Per er ;) Heldigvis er Laurits mere til Bamse og kyyy kyyy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Haha. Han er sgu også pænt irriterende! Jeg prøver også til med Thomas Tog så snart jeg kan. Det er så meget bedre ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om hår og sølvshampoo