Incredibaby
Avocadotræ: How to

Spørg mig om hvad som helst

Det kan sgu være det går hen og bider mig i røven, men nu ser vi hvordan det går… (indsæt selv abe der holder sig for øjnene)

Når man sådan sidder her bag ved en computerskærm og skriver, så kan man godt af og til tænke “hvad vil folk gerne vide?” “hvad vil de mon gerne læse om?”. Det tænker jeg faktisk tit.

Det er skide hyggeligt når I kommenterer og stiller spørgsmål – men jeg ved også, at man som læser ikke altid lige får det gjort. Man tænker måske, at der er noget man gerne vil spørge om, men gør det ikke.

Sådan er jeg i hvert fald selv.

MEN – jeg har erfaret at jeg selv er meget meget god til at stille spørgsmål når der bliver “åbnet” op for det af bloggeren selv – og når andre spørger om noget.

Så hvis du nu sidder og er nysgerrig omkring noget eller har et spørgsmål du ikke har fået stillet, så kan du altså gøre det nu. Det kan være du har tænkt “Gad vide hvor tyk hun egentligt blev under graviditeten”, “Hvorfor går hun altid i tætsiddende tøj?” eller “Hvor mange lister kan én person egentligt lave?” Jeg lover, at jeg prøver at svare så ærligt som muligt! :-)

 

Kort sagt: Spørg mig om hvad som helst! :-)
Psst: man må gerne være anonym.

27-1

Bare lige mig, min blog og min fedtede skærm der hygger os. Helt casual (not).

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

12 kommentarer

 • Linnea

  Hvordan tog I beslutningen om, at nu ville I gerne have en baby? Hvem blev først skruk? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvem går du til (udover din kæreste) når du har brug for gode råd ift Elliot?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebina

  Har du nogen must have til dig selv af sko, sandaler og jakke til den kommende sommer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebina

  Kender du andre sjove ting man kan få en plante ud af udover en avocadosten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Hvordan er jeres nætter med Elliot nu? Du har før skrevet at han har været vågen flere gange om natten og skulle vugges for at falde i søvn igen. Hvornår stoppede han med at spise om natten, hvis han er det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hej Sanne
  Har selv en dreng på samme alder som Elliot. Og jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan jeres dagsplan med Elliot ser ud. Altså med mad, hvordan han sover lurer i barnevognen og hvor mange flasker han får i døgnet og hvornår. Og så vil jeg også gerne høre hvordan det går i dagpleje/vuggestue, indkøring osv
  Tak for god og ærlig blog:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har du nogensinde overvejet at sælge noget af E tøj? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om dine/jeres overvejelser omkring at få barn, mens I var studerende. Også i forhold til det økonomiske aspekt. Jeg er selv studerende og kunne i fremtiden godt forestille mig at få det første barn, mens jeg stadig er under uddannelse, men frygter også dets konsekvenser – især de økonomiske. På forhånd tak og tak for en rigtig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hvis du skulle starte med din blog helt fra bunden igen, hvad ville du så lave om?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor meget tog du på under graviditeten?
  Har du tabt alt evt. mere eller mindre? Har du evt. gjort noget bestemt?
  Hvordan er det at undvære sit barn i mens du er på arbejde? Kan du mærke på E, at han ikke er sammen med hans mor 24\7.
  Dyrker du sport?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Sanne. Tak for en super hyggelig blog. Hvad arbejder du med, og hvorfor endte Mads og du med at flytte fra Aalborg.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Sanne :-)
  Elsker at følge dig på diverse sociale medier! Startede med at følge dig, da du var gravid med Elliot, da vi begge havde termin i marts 2015! Nu er min spørgsmål til dig, hvordan har du tabt dig efter graviditeten (jeg mangler stadig de dumme 3kg) og skal Elliot være storebror engang i fremtiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocadotræ: How to