Incredibaby
Spørg mig om hvad som helst

I har spurgt – her er svarene!

hår5

Først og fremmest: Tak fordi I ville være med på en lille spørgerunde. Det er rart med et lille indblik i hvad der interesserer jer. Jeg har forsøgt at svare så godt jeg kunne – hvis I mangler noget uddybning eller lign, så skriver I jo bare! :-)

Hej Sanne :-)

Elsker at følge dig på diverse sociale medier! Startede med at følge dig, da du var gravid med Elliot, da vi begge havde termin i marts 2015! Nu er min spørgsmål til dig, hvordan har du tabt dig efter graviditeten (jeg mangler stadig de dumme 3kg) og skal Elliot være storebror engang i fremtiden?

Først og fremmest – tusind tak fordi du følger med! Det er skide hyggeligt! Svaret på netop dette spørgsmål er nok det mest irriterende. For jeg har faktisk ikke gjort noget for at komme af med kiloene. De fleste røg under amningen, og da jeg stopped med at amme røg der ca. 5 kilo mere. Mit stofskifte er lidt for højt her efter alle hormonforandringerne, og jeg kan faktisk ikke tage på, selvom jeg egentligt gerne ville tage et par kilo på. Det regulerer sig nok engang :-) Så jeg har ikke en helt masse gode råd eller fif til de sidste irriterende kilo som jo ofte har det med at sidde fast :-( Men chiafrø om morgenen mætter dejligt længe synes jeg!
Elliot skal helt sikkert være storebror engang hvis vi er så heldige at det lykkes – vi er slet ikke færdige med børn! :-)

 

Hej Sanne. Tak for en super hyggelig blog. Hvad arbejder du med, og hvorfor endte Mads og du med at flytte fra Aalborg.?

Jeg arbejder indenfor detailbranchen i en stor kæde. Jeg sidder i en indkøbsafdeling, og sidder altså dermed på kontor. Vi flyttede fra Aalborg fordi Mads skulle læse sin kadidat på medie og journalisthøjskolen I Århus. Derudover stammer Mads fra Vejle og jeg fra Holstebro, så Aalborg var langt væk fra begge vores familier. 

 

Hvor meget tog du på under graviditeten?

Har du tabt alt evt. mere eller mindre? Har du evt. gjort noget bestemt?

Hvordan er det at undvære sit barn i mens du er på arbejde? Kan du mærke på E, at han ikke er sammen med hans mor 24\7.

Dyrker du sport?

Jeg tog 16 kilo på under graviditeten, og har efterfølgende tabt 20 kilo. Så jeg er altså 4 kilo under min før-vægt. Som du kan læse længere oppe, så har jeg ikke gjort noget for det. Jeg spiser ærligt talt ikke specielt sundt, og jeg rører mig ikke mere end gåture og lign. Jeg forsøger at holde mine hovedmåltider nogenlunde sunde med gode fedtstoffer, men det hænder at jeg ikke får spist noget ordetligt når jeg har travlt på jobbet.
Jeg synes det var skide hårdt at starte på job. Nu synes jeg ikke det er nær så slemt, fordi Elliot kun har 25 timer I vuggestue og dermed har mange timer sammen med Mads. Jeg kan godt mærke det på ham. Han er enormt far-syg, og det er ikke en fed følelse at han ofte foretrækker ham fremfor mig. Det kunne godt være mere ligeligt fordelt, synes jeg ;-) Jeg dyrker ikke noget sport længere. Det håber jeg, at jeg får prioriteret op når jeg ikke længere har småbørn I huset. Jeg gik I fitness ca. 4 gange I ugen før og under graviditeten.

 

Hvis du skulle starte med din blog helt fra bunden igen, hvad ville du så lave om?

Så tror jeg, at jeg ville sørge for nogle professionelle billeder til header, sidebar og lign. Helt fra start. Det giver bare et helt andet look. Men overordnet set, er jeg faktisk ret godt tilfreds. Jeg synes jeg har fokuseret på indhold fremfor udseende, og det synes jeg I sidste ende er vigtigst.

 

Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om dine/jeres overvejelser omkring at få barn, mens I var studerende. Også i forhold til det økonomiske aspekt. Jeg er selv studerende og kunne i fremtiden godt forestille mig at få det første barn, mens jeg stadig er under uddannelse, men frygter også dets konsekvenser – især de økonomiske. På forhånd tak og tak for en rigtig god blog!

Vi har været så glade for vores beslutning om børn under uddannelse. Vi blev ret hurtigt enige om, at tid måtte være vigtigere end penge når det kom til børn. Og det må jeg sige, at vi havde ret i. Det har været SÅ fedt at Mads afleverer og henter Elliot I vuggeren, og at han dermed har korte dage. Desuden har vi været her begge to I hans første 8 måneder, hvilket har været en mega priviligeret tilværelse. Mht. Økonomien får du jo bade dobbelt-SU hvis du studerer samtidigt, eller almindelig SU uden at du rent faktisk går I skole I et helt år. Ved siden af det kan du få barselsdagpenge fra dit studiejob hvis du har sådan et. :-) Jeg har skrevet mere om emnet her.

 

Har du nogensinde overvejet at sælge noget af E tøj? :-)

Ja – tit! Jeg er bare super dårlig til at få gjort alvor af det. Og det skyldes ren dovenskab faktisk. Jeg orker ikke rigtigt at sortere, tage billeder, lægge det op, blive enig om pris, sende fasted osv. Men jeg tænker, at jeg nok hellere må få gjort noget ved det en dag :-)

 

Hej Sanne

Har selv en dreng på samme alder som Elliot. Og jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan jeres dagsplan med Elliot ser ud. Altså med mad, hvordan han sover lurer i barnevognen og hvor mange flasker han får i døgnet og hvornår. Og så vil jeg også gerne høre hvordan det går i dagpleje/vuggestue, indkøring osv

Tak for god og ærlig blog:-)

I øjeblikket ser dagen således ud:
Han vågner mellem 6.00 og 7.00 og spiser øllebrød

Sover til formiddag mellem klokken 8.00 og 9.00. I øjeblikket sover han sin lange lur der (hvilket er en mega dårlig vane han har fået her I påsken) Ellers sover han 45 min.

Han får frokost ved en 12.00 tiden hvor han får rugbrød

Sover omkring kl. 13.00

Får mad igen kl. 16.30/17.00. Grøntsagsmos eller aftensmad som os andre.

Kommer I seng kl. 19.00 hvor han får en flaske.

Kl. 00.00 får han en sidste flaske, og sover til næste morgen.

Indkøringen I vuggeren gik faktisk ret nemt. Vi var der alle 3 den første dag, og dagen efter var Mads der alene med ham, hvor han gik I 30 minutters tid. Dagen efter var han væk i længere tid, og på 4. Dagen afleverede han ham i nogle timer – og så var han faktisk kørt ind. Han var ret afhængig af de voksne I starten, men nu er han ret ligeglad med hvor de voksne befinder sig, og leger bar med de andre børn :-)

 

Hvordan er jeres nætter med Elliot nu? Du har før skrevet at han har været vågen flere gange om natten og skulle vugges for at falde i søvn igen. Hvornår stoppede han med at spise om natten, hvis han er det :-)

Vores nætter er heldigvis blevet super gode faktisk. Den sidste halvanden måneds tid har han kun været vågen en enkelt gang hvor han har spist en flaske, kommet over I vores seng og sover videre med det samme igen. Han falder I søvn uden at blive vugget. Det er generelt blevet meget meget nemmere her de sidste par måneder! :-)

 

Kender du andre sjove ting man kan få en plante ud af udover en avocadosten?

Jeg har hørt, at de fleste grøntsager kan spire? Prøv at google dig frem, for jeg har ikke lige prøvet andet af. Men mindes at have hørt noget med rød peber? 

 

Har du nogen must have til dig selv af sko, sandaler og jakke til den kommende sommer?

Denne sommer vil jeg gerne have de nye “klip-klapper” fra Angulus (dem med sløjferne), en lang ruskindsskjorte I brun og et par fine hvide sneaks.

 

Hvem går du til (udover din kæreste) når du har brug for gode råd ift Elliot?

Det må næsten være min mor, min svigermor, min søster og min storebrors kæreste. Egentligt mest kvinderne i min familie :-)

 

Hvordan tog I beslutningen om, at nu ville I gerne have en baby? Hvem blev først skruk? ;-)

Det gjorde vi efter at have talt om emnet flere gange. For hver samtale blev det mere med alvor I stemmen, og en aften tog vi beslutningen og jeg lod være at tage min minipille. Og så var det ligesom bare at se tiden an. Der gik ikke mere end 6 uger før Elliot var på vej, og så var det altså alvor ;-) Det må vel næsten have været mig der var først skruk tror jeg. Men det var ikke et tilfælde af overtalelse og argumentation – vi var helt vilde med idéen begge to :-)

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

8 kommentarer

 • Signe

  Hej Sanne, blev lidt nysgerrig, da du skrev at du altid gik i stramt tøj, så hvorfor? Og hvor gammelt er huset i bor i? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Fordi jeg er ret spinkel af bygning, og simpelthen bare ikke kan bære oversize tøj. Jeg er helt forelsket i boheme-kjoler, men jeg ligner bare en sæk kartofler. Jeg tænker, at det skyldes højden også (1,63) Vores hus er fra 1966 – så en 60’er villa med tilbygning :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Jeg har det lidt på samme måde, så figursyet tøj eller stramt er vejen frem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Og fedt du spørger ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tak for et dejligt indlæg! Sjovt du er fra Holstebro, jeg er selv fra Struer, men bosat i Aarhus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Sofie, det var da pudsigt – dejligt med en lokal læser ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for et virkelig skønt indlæg ;-)
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Marie, hvor er jeg glad for du kunne lide det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørg mig om hvad som helst