Incredibaby
The mommystruggle is real

En mor – inden hun blev mor: Min blå bog fra gymnasiet

Blå bog

Hvis man har gået på gymnasiet – eller I mit tilfælde handelsgymnasiet – så har man formentligt fået en blå bog med sig derfra. Som sådan en form for evigt minde om, hvor kikset man var som 18-årig. Min blå bog er ret slem synes jeg faktisk. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg var en festabe. Det kan vi ret hurtigt slå fast med 7-tommer søm. Men den er heldigvis også sjov. Så sjov, at jeg faktisk har tænkt mig at dele den med jer ;-)

For hvis man nu læser med her hos mig og tænker, at jeg da er rimelig mor-agtig og voksen I en ung alder (HVIS man altså tænker det), så kan jeg jo med denne lille afsløring bevise, at jeg altså også har været ung, fuld og dum engang. Nærmere betegnet I 3 år I træk fra 2007-2010. Men for fanden hvor var det sjovt! Mine bedste veninder stammer også fra min tid på Handelsskolen, og jeg har SÅ mange gode minder sammen med dem!

I min blå bog stod der…

Kendetegn: Lille lyshåret pige med store bryster

Klassens: Brystbombe

Fremtid: Kort opsummeret: Min klasse mente, at jeg ville blive typen der står på Buddy Holly og lægger an på yngre fyre. Tak guys – fucking tak!

Kælenavne: Agersnaps, Agersnob, Hanneh (spørg mig ikke!)

Mest brugte sætning: “Fuck jeg er stiv”, “Ses vi I byen” og “Fuck jeg skal have tarteletter I dag – det er så godt mod tømmermænd”

Klassens råd: Pas på du ikke ender med at blive alkoholiker. Men bliv ved med at være den søde, sjove person der altid er frisk.

Med på en øde Ø: Mobil, alkohol og en lækker fyr

Bommert: Noget med at kaste op på en metrostation I Wien? (Wtf?!)

 

Jeg kan godt huske hende, hende der festaben. Faktisk var jeg nomineret til årets festabe, hvilket ikke siger så lidt, når vi var 7 store klasser på årgangen. Som den eneste pige i kategorien. Jeg arbejdede på Buddy Holly, drak små blå som var det saftevand og havde nok ikke særlig mange weekender uden en bytur. Nu går jeg ca. i byen 4 gange om året, og synes meget sjældent at tømmermændene var turen værd. Jeg orker det simpelthen ikke længere. Til gengæld er jeg mægtig glad for vin og irish coffee, selvom det også er sjældent det sker for tiden.

Det er sjovt som man ændrer sig med tiden, hva? Det er nok de færreste fra min gamle klasse som ville tro, at jeg fik børn som en af de første selvom jeg faktisk altid har haft en fast kæreste. Fun fact: Jeg har aldrig i mit liv haft et one-night stand. Never.

Og hvis du nu skulle tænke: “hvordan så hun så ud dengang?”, så er der her nogle billeder af mig anno student. Sådan cirka. Party animal og alt det der ;-) Nogle af billederne har I måske allerede set på Instagram (@incredibabydk) hvis I følger med der.

Har I også ændret jer meget siden ungdomsuddannelsen?

m

mm

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

3 kommentarer

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The mommystruggle is real